Weg met rood: dit is het nieuwe logo van SBS6

Weg met rood: dit is het nieuwe logo van SBS6
Zender wil 'zorgvuldige herpositionering'

Nieuws :

SBS6 heeft zijn knalrode logo ingeruild voor een gloednieuwe blauwe versie. Hiermee wil de zender van John de Mol zichzelf 'zorgvuldig herpositioneren'.

Verandering
"Wij zijn stap voor stap bezig met een zorgvuldige herpositionering van SBS6", zo vertelt zendermanager René Oosterman in een verklaring. "Bestaande programma’s worden opgefrist, terwijl nieuwe presentatoren en formats hun intrede doen. Daar hoort ook een nieuwe huisstijl voor de zender als geheel bij."

Het oude SBS6-logo.

Kijkers
Oosterman zegt erg blij te zijn met het resultaat en hoopt dat de kijkers van SBS6 het met hem eens zijn. Dit nieuwe logo is ontworpen door Bob van der Put, die ook al het andere logo maakte.

Recent werd bekend dat LUCKY13 op SBS6 doorgaat. De quiz is vanaf maandag 6 augustus om 18.30 uur te zien op SBS6; tot die tijd gewoon om 19.00 uur. Ook gaat House of Talent van start, een gloednieuwe dagelijkse realityshow. Lees hier meer over House of Talent.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Weg met rood: dit is het nieuwe logo van SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV