'John de Mol heeft met Veronica Inside gouden slag geslagen'

'John de Mol heeft met Veronica Inside gouden slag geslagen'
Het Parool-columnist: 'Het trio van VI staat er meteen'

Nieuws :

Bij Veronica Inside weet je wat je kunt verwachten. Alle ingrediënten van Voetbal Inside waren maandag ook aanwezig nu de voetbaltalkshow op Veronica te zien is. Talpa-baas John de Mol "heeft op de transfermarkt een gouden slag geslagen", schrijft Han Lips in zijn tv-recensie in Het Parool.

Afzeiken
"Blijft het bij Ajax afwachten of de dure aankopen renderen, het trio van VI - maandag aangevuld met Hans Kraay jr. op de vleugel - staat er meteen", aldus Lips. Hij soms op: "Om te beginnen ging het maandag tien volle minuten over het rugnummerdispuut tussen Ajacieden Dusan Tadic en Hakim Ziyech. (...) Toen was het tijd voor het traditionele afzeiken van de NOS-collega's van Studio Voetbal. Van der Gijp: 'Vier boekhouders aan tafel.'"

Bekijk hier de hoogtepunten van Veronica Inside van maandag

Platte grap
De overige gebruiken uit de Voetbal Inside-periode waren eveneens aanwezig: "Vervolgens werd het slachtoffer van de week gekozen: Ajaxtrainer Ten Hag. (...) En toen was daar ook de platte grap. Van der Gijp: 'Die Dumfries kan 90 minuten blijven gaan.' Kraay: 'Dat kon mijn eerste vrouw ook.' Gijp zette voor: 'Lekker man. En kwam ze nog klaar ook?' Derksen kopte hem binnen: 'Ja. Alleen niet bij Hans.'", beschrijft Lips het fragment. Hij sluit af met zijn conclusie: "We waren weer thuis."

Derksen, Van der Gijp en Genee

Kijkcijfers
Kortom, John de Mol weet wat hij gekocht heeft. Voor zijn zender Veronica betekent het op maandag en vrijdag een stuk hogere kijkcijfers dan de afgelopen jaren. De eerste aflevering vrijdag werd door 674.000 mensen bekeken, bovengemiddeld voor een vrijdagse uitzending. Maandag zagen 648.000 mensen de tweede aflevering.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Bekijk hier meer van Veronica Inside.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV