Nieuw komisch quizprogramma Mag Dat?! over wetten en regels

Nieuw komisch quizprogramma Mag Dat?! over wetten en regels
Met onzinnige en relevante vragen

Nieuws :

Begin september zendt omroep KRO-NCRV eenmalig het nieuwe komische spelprogramma Mag Dat?! uit. Waarschijnlijk volgen meer afleveringen als de eerste aflevering geslaagd is.

Niet helemaal nieuw
Het quizprogramma wordt door de omroep aangekondigd als 'nieuw spelprogramma', maar is in feite hetzelfde als het programma De Kleine Lettertjes, dat vorig jaar werd uitgezonden. Nieuw is de aanwezigheid van Anita Witzier als presentatrice en het feit dat het programma nu gemaakt wordt door de voormalige De Kwis-makers Rob Urgert en Joep van Deudekom.

Van Deudekom en Urgert zijn de makers van Mag Dat?!

Onzinnige vragen
Teamcaptains Jörgen Raymann en Pieter Derks vormen een team met één bekende Nederlander naast zich. In de eerste (en voorlopig enige) aflevering zijn dat Jennifer Hoffman en Ruud de Wild. Samen proberen ze antwoord te geven op zowel onzinnige als relevante vragen, die allemaal gaan over wat er wel of niet is toegestaan in onze maatschappij. Lees hier meer over Mag Dat?!

Mag Dat?! is op zondag 2 september om 21.15 uur te zien op NPO 1. Een week later speelt het Nederlands elftal en weer een week later begint op dat tijdstip het nieuwe seizoen van Dit Was Het Nieuws.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw komisch quizprogramma Mag Dat?! over wetten en regels of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV