Houden arm en rijk het samen vol in nieuw sociaal experiment Snobs en Sloebers?

Houden arm en rijk het samen vol in nieuw sociaal experiment Snobs en Sloebers?
Afvalrace van BNNVARA

Nieuws :

Omroep BNNVARA gaat binnenkort het nieuwe sociale experiment Snobs en Sloebers uitzenden. Jongeren met grote financiële problemen en jongeren met een dikke spaarrekening strijden samen voor de pot van 20.000 euro.

Duo's
De zes arme en zes rijke jongeren komen in een villa terecht. Daar worden koppels van steeds één arm en één rijk persoon gevormd. Die duo's slapen bij elkaar op de kamer en zullen samen opdrachten moeten uitvoeren. Uiteindelijk wint één duo het programma en de prijzenpot. "In Snobs en Sloebers worden clichés bevestigd en vooroordelen onderuitgehaald", meldt BNNVARA.

Snobs en Sloebers wordt gepresenteerd door Jan Versteegh

Uitkomst verrassend
De twee groepen mensen die meedoen aan het programma komen elkaar in het dagelijks leven niet of nauwelijks tegen. Presentator Jan Versteegh zegt over het programma: "Ik was vóór de opnamen heel benieuwd of deze jongeren, met totaal verschillende achtergronden en leefsituaties, samen hun weg zouden kunnen vinden. Ik denk dat de uitkomst van dit experiment niet alleen mij, maar ook de kijker behoorlijk zal verrassen." Lees hier meer over Snobs en Sloebers.

Snobs en Sloebers is vanaf maandag 3 september wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3.

Lees ook: Jan Versteegh start eigen bedrijf in nieuw NPO 3-programma Rijk!

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Houden arm en rijk het samen vol in nieuw sociaal experiment Snobs en Sloebers? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: presentator, rijk, slapen, experiment, armoede, villa, sociaal, npo, rijkdom, tv-programma, dagelijks leven, opnamen, jongeren, jan versteegh, sociaal experiment, npo 3, bnnvara, vooroordelen, duo, achtergronden, snobs en sloebers


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV