Netflix-filmrecensie: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Netflix-filmrecensie: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
Johnny Depp gooit alle trossen los in nieuw piraten-epos

Kijktip :

Sinds vrijdag vind je de nieuwe avonturenfilm Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales op Netflix. Mensen die snel zeeziek worden moeten helaas afhaken, maar anders is het 'alle hens aan dek' met Johnny Depp als de beroemde Jack Sparrow. Lees hier de filmrecensie van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe film in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Het verhaal
De held Jack Sparrow ziet het somber in wanneer geestpiraten onder leiding van zijn oude aartsvijand, de angstaanjagende kapitein Salazar (Javier Bardem), ontsnappen aan de 'Devil's Triangle'. Salazar en zijn crew zijn vastbesloten om elke piraat op zee, en vooral Jack, te doden. Jacks enige hoop op overleving ligt in het zoeken naar de legendarische Trident of Poseidon, een krachtig artefact dat zijn bezitter de totale controle over de zee geeft.

Beoordeling van Gids.tv
De recensies over deze Disneyproductie waren niet allemaal even positief. Maar wie het laatst lacht, lacht het hardst. De filmreeks bracht ruim 4 miljard dollar op en staat daarmee op de 12e plaats in de lijst van succesvolste filmreeksen.

Heerlijke rum en puur popcornvermaak
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales is een sensatie als het gaat om special effects. Dit laatste deel pakt uit met prachtige actie-scènes, en het grootste deel van de oude cast is terug. Een geweldige rol voor Javier Bardem als kaptein Salazar en
Geoffrey Rush zien we als de beroemde Hector Barbossa. Pak je popcorn er alvast bij en proost met een slokje rum op kapitein Jack Sparrow!

Cast
Naast Johnny Depp (Murder on the Orient Express) en Javier Bardem (Mother!) zijn ook Geoffrey Rush (The King's Speech), Brenton Thwaites (Maleficent), Kaya Scodelario (The Maze Runner), Orlando Bloom (Troy) en Keira Knightley (King Arthur) te zien in deze film. De regie is voor Joachim Rønning (Kon-Tiki) en Espen Sandberg (Marco Polo).

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales is via deze link te zien op Netflix. Genre: Actie, Avontuur. Tijdsduur 124 minuten.

Nieuwsgierig naar meer nieuwe films op Netflix in augustus? Bekijk hier de eerste lijst van begin deze maand, en hier de tweede lijst van nieuwe filmtitels.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Netflix-filmrecensie: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV