Langverwachte actiefilm Die Hard 6 heeft eindelijk titel

Langverwachte actiefilm Die Hard 6 heeft eindelijk titel
Zonder Bruce Willis geen nieuwe Die Hard-film

Film :

Het zesde deel in de actiefilm-reeks Die Hard heeft eindelijk een titel. De actiefilm met Bruce Willis in de hoofdrol gaat McClane heten. Dat verklapte producent Lorenzo di Bonaventura aan het Britse blad Empire. In de komende maanden moet McClane opgenomen gaan worden.

Yippee-ki-yay!
De eerste delen van deze Die Hard-francise zijn episch. John McClane is de hoofdpersoon in de succesvolle filmreeks over een rechercheur die telkens als enige redding kan bieden in spannende gijzelingssituaties. Het eerste Die Hard uit 1988, gedraaid door de Nederlandse cameraman Jan de Bont, geldt als één van de beste actiefilms ooit gemaakt. Zeker sinds het matig ontvangen vijfde deel: A Good Day to Die Hard uit 2013 hopen fans dat hoofdrolspeler Bruce Willis (63) nog eenmaal mee doet met deze briljante actiefilms.

:article:img

Oud en nieuw
Het zesde film McClane speelt zich deels in het nu, maar ook deels een prequel, waarin de kijker een jonge John McClane leert kennen, vertelt de producent Empire. "We gaan ons meer dan ooit op het personage John McClane richten." Hoewel eerder werd bericht dat de nadruk op het prequel-deel van de film zou liggen, stellen de makers nu dat Bruce Willis een zeer prominent deel van het zesde deel zal uitmaken. "We kunnen ons geen Die Hard voorstellen zonder Bruce Willis". Het scenario ligt klaar en de productie gaat onder voorbehoud snel starten!

Als er meer nieuws is over McClane met Bruce Willis in de hoofdrol, lees je dat op Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV