Deze film is nu dé bioscoop-hit

Deze film is nu dé bioscoop-hit
BlacKkKlansman moet je dus zien!

Bioscoop

Vorige week is de film BlacKkKlansman in première gegaan. Uit cijfers van de bioscoopbranche blijkt dat de film van regisseur Spike Lee met stip op één staat als het gaat om de best bezochte film in Nederland. Met 43.000 bioscoopbezoekers in vijf dagen tijd kan de champagne fles open.

Lees hier onze recensie van BlacKkKlansman.

Mooie prestatie
Hiermee doet de film BlacKkKlansman opvallend goede zaken, want grote blockbusters als Mamma Mia! Here we go again, Mission: Impossible 6 of Hotel Transylvanië 3 hebben het nakijken. Mooie prestatie en opmerkelijk voor een film die het moet hebben van zijn sterke boodschap, inhoud en soundtrack.

Zoon van Denzel Washington
De humoristische en dramafilm van Spike Lee vertelt het onvoorstelbare waargebeurde verhaal van donkere FBI-agent Ron Stallworth (gespeeld door John David Washington) die in de jaren zeventig samen met zijn partner (Adam Driver) wist te infiltreren bij de Ku Klux Klan. De critici waren over het algemeen vol lof over deze film en de prestaties van de zoon van acteur Denzel Washington.

Aanslag in Amerika
De speelfilm BlacKkKlansman is opgedragen aan Heather Heyer, de vrouw die in augustus vorig jaar omkwam toen in de Amerikaanse plaats Charlottesville een blanke nationalist op een groep antifascisten inreed.

BlacKkKlansman is vanaf 30 augustus te zien in Nederlandse bioscopen. Bekijk hier de trailer van de film en klik hier voor de speeltijden.

Tags: aanslag, amerika, washington, cijfers, opmerkelijk, nederland, vrouw, agent, film, regisseur, hotel, bioscoop, acteur, trailer, fles, adam, antifascisten, recensie, champagne, special, speelfilm, klan, klux, boodschap, fbi, verhaal, driver, spike lee, preview, denzel washington, mission impossible, mia, ku klux klan, charlottesville, spike, soundtrack, partner, kijktip, adam driver, zoon, filmrecensie, mission impossible 6, blackkklansman

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »