10-delige miniserie Maniac vanaf 21 september op Netflix

10-delige miniserie Maniac vanaf 21 september op Netflix
Deze serie met Emma Stone wil je niet missen

Kijktip :

Critici zijn laaiend enthousiast over deze serie, met grote namen zoals Sally Field, Justin Theroux, Emma Stone en Jonah hill in de hoofdrol. De trailer van Maniac mag je dan ook gerust opvallend, fascinerend en steengoed noemen.

Fascinerende reis in je hoofd
De Netflix-serie volgt een jonge vrouw genaamd Annie Landsberg. In haar hoofd gaat van alles vreselijk mis, mede door haar slechte relatie met haar zussen en moeder. De door Emma Stone gespeelde vrouw draait compleet door, en besluit hulp te zoeken. Ook haar tegenspeler Owen heeft psychische problemen. Ze komen uit bij dezelfde arts, die hen door middel van een bizarre behandeling door ruimte en tijd laat reizen. Bekijk hieronder de trailer van Maniac.

Forrest Run!
Fantastisch dat Sally Field weer haar gezicht laat zien in deze serie. De inmiddels 71-jarige actrice die we natuurlijk allemaal kennen als de moeder uit de film Forrest Gump, speelt in deze serie Dr. Greta Mantleray.

Noorwegen
De serie telt tien afleveringen en is gebaseerd op een Noorse serie uit 2014. Aan het hoofd van Maniac staat Cary Fukunaga, die je misschien kent van True Detective, en The Alienist. Twee goede projecten dus. De verwachtingen zijn hooggespannen; wordt dit dè nieuwe top-serie van Netflix?

Maniac is een 10-delige serie die vanaf 21 september te zien op Netflix. Lees hier meer over deze serie.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV