Zondag met Lubach is 16 september terug!

Zondag met Lubach is 16 september terug!
Satirisch zondagavondprogramma praat je weer helemaal bij

Nieuws :

Zondag met Lubach, het satirische zondagavondprogramma met Arjen Lubach als stralend middelpunt, is vanaf 16 september weer terug op de Nederlandse televisie. Op NPO 3 gaat Lubach jou iedere zondag weer bijpraten met het laatste nieuws.

Televisierring
Het programma van Arjen Lubach won vorig jaar de Gouden Televisierring, de prestigeuze Nederlandse televisieprijs. Hij wordt in alle hoeken van het televisielandschap geprezen vanwege zijn 'satirische' manier van journalistiek bedrijven, onderzoeken en nieuws brengen. Een van zijn bekendste filmpjes, America First, the Netherlands second, kent nog steeds iedereen.

Televisie of theater?
Helaas is Zondag met Lubach wat minder te zien dan normaal, want in het voorjaar zal er geen tweede seizoen worden gemaakt. Arjen Lubach laat in een tweet weten dat hij iets gaat doen aan een andere passie: theater. Dit is natuurlijk niet te combineren met een wekelijks programma. Lubach heeft in ieder geval zin in alle uitdagingen die weer op zijn pad gaan komen. Wij hebben zin in 16 september!

Zondag met Lubach is vanaf zondag 16 september wekelijks om 22.10 uur te zien op NPO 3. Lees hier meer over Zondag met Lubach.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach is 16 september terug! of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV