Top 10 van bioscoopfilms in oktober 2018

Top 10 van bioscoopfilms in oktober 2018
A Star is Born, Venom en nog veel meer

Film :

De nieuwe maand oktober betekent ook nieuwe films in de bioscoop. In verband met Halloween eind deze maand zijn er verschillende horror titels te zien, zoals Hell Fest. Een maand vol sterke en uitstekende titels. Bekijk hieronder een selectie (volgorde op datum van release) van de nieuwe films.

Benieuwd naar de film? Klik bij de beschrijving op de link voor meer info en de trailer van de film.

1. Smallfoot (3 oktober)
Deze nieuwe animatiefilm is er een uit de stallen van Sony Pictures Imageworks. Bestaat hij nou wel of niet: de bigfoot-legende Yeti? In deze film draaien ze deze vraag om: de Yeti's vragen zich af of de mens wel echt bestaat. Leuke en bijzonder koud avontuur. Nederlandse versie ingesproken door Jan Versteegh en Romy Monteiro. Bekijk hier de trailer van de film Smallfoot.

2. Niemand in de stad (4 oktober)
Nederlands drama van de makers van de serie Ramses. Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. Maar als er iemand dood gaat binnen de vriendengroep wordt alles anders. Lees hier meer over de film Niemand in de stad.

3. Venom (4 oktober)
De verwachtingen zijn hooggespannen voor de nieuwe Marvel film met Tom Hardy in de hoofdrol. De meest badass anti-held uit Marvel's rijke stripboeken geschiedenis krijgt nu eindelijk een film. Blockbuster in de dop? Bekijk hier de trailer van de film Venom.

4. A Star is Born (4 oktober)
Staande ovaties en enthousiaste kritieken kreeg het regiedebuut van Bradley Cooper op verschillende filmfestivals. 5 jaar geleden is deze productie al gefilmd, in de tijd dat de hitmachine van Lady Gaga nog enorm groot was in de wereld. Lees hier meer over de film A Star is Born.

5. Bad Times at the El Royale (11 oktober)
Het afgetrainde lichaam van Hollywoodacteur Chris Hemsworth is behoorlijk indrukwekkend en voor velen een lust voor het oog. Zelfs Dakota Johnson was in de war. Heerlijke, duistere film over zeven vreemdelingen die ieder een geheim met zich meedragen. Bekijk hier de trailer van de film Bad Times at the El Royale.

:article:img

6. Zwaar Verliefd! (11 oktober)
Luchtige romcom van Nederlandse makelij. De eeuwige strijd tegen de kilo's en de liefde zijn voor de jonge succesvolle dierenarts Isa grote onzekerheden in het leven. Maar dan loopt ze de knappe meubelmaker Ruben tegen het lijf. Hoofdrollen voor Barbara Sloesen (GTST) en Jim Bakkum (Onze Jongens). Lees hier meer over de film Zwaar Verliefd!.

7. First Man (18 oktober)
Na het grote succes van La La Land gooit regisseur Damien Chazelle het over een totaal andere boeg. In de film First Man wordt de nadruk gelegd op het persoonlijke leven van Neil Armstrong, de eerste man op de maan. De gevaarlijkste expeditie in de ruimtevaartgeschiedenis op een andere manier in kaart gebracht. Lees hier meer over de film First Man.

8. Hell Fest (18 oktober)
Halloween kan dit jaar ingeluid worden met deze film waar een seriemoordernaar in een pretpark mensen de stuipen op het lijf, en soms zelfs de dood in jaagt. Over de top horrorshow met demonen, zombies en nog veel meer duistere personages. Bekijk hier de trailer van Hell Fest.

9. The Girl in the Spider's Web (25 oktober)
Actrice Claire Foy (The Crown) zoals we haar nog nooit hebben gezien. Verfilming van een wereldwijde bestseller speelt ze een cyberhacker die wraak neemt op slechte mannen. Van de makers van Don't Breathe is dit er eentje om in de gaten te houden. Bekijk hier de trailer van The Girl in the Spider's Web.

10. Life Itself (25 oktober)
Een dramafilm over een koppel in New York die hun eerste kindje verwachten. Wanneer schokkende gebeurtenissen hun leven overhoop gooien, laat het lot zich gelden. Hoofdrollen voor Oscar Isaac en Olivia Wilde. Bekijk hier de trailer (die overigens prachtig is) van Life Itself.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Maar er is nog veel meer......
Komedie met Kevin Hart en Tiffany Haddish in Night School. Bekijk hier de trailer van de film (11 oktober). Actie met Mark Wahlberg in de film Mile 22 (18 oktober). Nederlandse speelfilm met Christanne de Bruijn en Annet Malherbe in De Dirigent (25 oktober). Tot slot een duikbootspektakel met Gerald Butler in Hunter Killer (25 oktober).

Bekijk hier de top 10 van september 2018, waarbij de meeste films nog steeds in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV