Nieuw op Netflix: Hunt for the Wilderpeople

Nieuw op Netflix: Hunt for the Wilderpeople
Bijzondere cultfilm van Thor-regisseur Taika Waititi

Kijktip :

Volgende week niets te doen? Of geveld door de griep, die Nederland teistert? Ga dan vanaf maandag 1 oktober lekker zitten voor een nieuwe Netflix-kraker: Hunt for the Wilderpeople is een grote kijktip.

Verhaal
Een jongen uit de stad (Julian Dennison) vertrekt samen met zijn chagrijnige pleegoom (Sam Neill) naar de wildernis van Nieuw-Zeeland. Wanneer de twee verdwalen in de bossen moeten de twee mannen hun meningsverschillen opzij zetten om te overleven. Ondertussen vind een grote klopjacht plaats om de twee mannen te vinden.

Bijzondere 'cult'film
Hunt for the Wilderpeople is een bijzondere film. In 2016 was deze film namelijk het debuut van Taika Waititi voor het grote publiek. De regisseur wist zich hierdoor naar binnen te werken bij Disney, waar hij in 2017 Thor: Ragnarok mocht maken. Ondertussen staat Waititi ook op de lijst voor een eventuele vierde Thor film, en wordt vaakgenoemd als vervanger van James Gunn als regisseur van Guardians of The Galaxy Vol. 3. In deze film laat hij zijn comedy talent zien.

Cast
Naast Sam Neill (Jurrasic Park) en Julian Dennison (Deadpool 2) is ook Rachel House (Vaiana) en Rhys Darby te zien. Regie is (dus) van Taika Waititi.

Hunt for the Wilderpeople is vanaf 1 oktober te zien op Netflix. Om meer Netflix-tips voor deze koude herfstmaanden te krijgen, blijf Gids.tv volgen!

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: Hunt for the Wilderpeople of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV