In Burgemeester Undercover gaan burgemeesters vermomd hun eigen gemeente in

In Burgemeester Undercover gaan burgemeesters vermomd hun eigen gemeente in
Onherkenbaar problemen onderzoeken

Nieuws

In het nieuwe SBS6-programma Burgemeester Undercover gaan burgemeester problemen in hun eigen gemeente onderzoeken door onherkenbaar de straat op te gaan.

Vermomd op pad
Presentator Dennis van der Geest bedenkt samen met de burgemeester het plan van aanpak om een langlopend probleem te onderzoeken. Daarvoor gaan de burgemeesters vermomd op pad met een verborgen camera.

Burgemeester van Gouda
In de eerste aflevering gaat de burgemeester van Gouda, Milo Schoenmaker, de strijd aan met woninginbraak. Om de oorzaken en mogelijke oplossingen te onderzoeken, gaat de burgemeester vanuit een onopvallend en onverwacht perspectief te werk. Hij doet zich voor als journalist en agent.

Spannend en ongemakkelijk
Daarna komen onder meer de burgemeesters van Apeldoorn, Weert en Papendrecht aan de beurt. De burgemeesters komen in spannende en ongemakkelijke situaties terecht. Lees hier meer over Burgemeester Undercover.

Burgemeester Undercover is vanaf dinsdag 9 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6.

Tags: agent, apeldoorn, camera, burgemeester, presentator, gemeente, gouda, oplossing, journalist, undercover, eerste aflevering, tv-programma, verborgen camera, weert, milo schoenmaker, sbs6, papendrecht, dennis van der geest, straat, probleem, spannend, burgemeester undercover

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »