Netflix-filmrecensie: Hold The Dark

Netflix-filmrecensie: Hold The Dark
Duistere misdaden in landschap van rode sneeuw

Kijktip :

Eind september heeft Netflix de kille actiethriller Hold The Dark toegevoegd aan het aanbod. Een groep wolven heeft drie kinderen meegenomen en omgebracht. Een wolvenexpert/bioloog wordt door een wanhopige moeder gevraagd om de dieren te doden. Lees hier de recensie van Hold the Dark.

Het verhaal
Russell Core is de expert die de moeder wil helpen. Tijdens zijn zoektocht wordt hij vergezeld door de rouwende vader en wordt hij zowel met de wreedheid van Moeder Natuur als met zijn eigen tekortkomingen geconfronteerd. Langzamerhand komt hij achter duistere geheimen die het daglicht niet kunnen verdragen.

:article:img

Beoordeling van Gids.tv
Eerlijk is eerlijk, de Netflix Originals-films waren niet altijd succesvol. Producties zoals Mute en How it Ends waren niet heel goed. Hold the Dark is echter geen slechte film. De spanning wordt goed opgebouwd, met een vrij heftige actiescène in het midden van de film.

Topacteurs
Ook is te zien dat Netflix een zak met geld voor de topacteurs heeft gebruikt, want dat zijn niet de minsten. Jeffrey Wright (West World) en Alexander Skarsgård (True Blood) zetten leuke rollen neer. De sfeer en de landschappen zijn mooi in beeld gebracht, maar het einde van de film zal niet iedereen tevreden stellen.

Cast
Naast Jeffrey Wright (West World) en Riley Keough (Logan Lucky) zijn ook Alexander Skarsgård (The Legend of Tarzan) en Julian Black Antelope (Seventh Son) in deze film te zien. De regie is van Jeremy Saulnier (Green Room).

Hold the Dark is vanaf 28 september 2018 via deze link te zien op Netflix. Genre: Misdaad, Actie, Gebaseerd op een boek. Tijdsduur: 125 minuten. IMDb-score 5,7. Bekijk hier de trailer van Hold the Dark.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV