Derde seizoen Het Perfecte Plaatje start woensdag 31 oktober

Derde seizoen Het Perfecte Plaatje start woensdag 31 oktober
Nieuwe opdrachten voor nieuwe BN'ers

Actueel

Op 31 oktober keert Het Perfecte Plaatje, de talentenjacht voor BN'ers met passie voor fotografie, terug op RTL 4. Tijl Beckand presenteert ook dit derde seizoen het programma. Ook popfotograaf William Rutten en documentair specialist Cynthia Bol terug.

Nieuwe opdrachten
In mei van dit jaar werd al bekend wie de deelnemers van het nieuwe seizoen zijn. Nu is er ook meer bekend over de nieuwe opdrachten. Zo gaan de deelnemers dit jaar onder water in een honden-onder-water shoot, duiken ze in de wereld van foodfotografie en brengen ze een ode aan het insect tijdens een bijzondere macro shoot.

Opvolger van Estelle Cruijff
Onder leiding van presentator Tijl Beckand nemen de acht BN'ers het tegen elkaar op. Iedere week valt de deelnemer met de slechtste eindresultaten af. Uiteindelijk zal in de finale blijken wie de opvolger wordt van Estelle Cruijff, de winnares van het tweede seizoen. Bekijk hier meer programmainformatie.

Het derde seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf 31 oktober iedere woensdag om 20:30 te zien op RTL 4.

Tags: finale, presentator, honden, opvolger, duiken, talentenjacht, specialist, tv-programma, fotografie, deelnemers, rtl, start, water, tijl beckand, taken, post, rtl 4, instagram, estelle cruijff, het perfecte plaatje, seizoen 3, william rutten, winnares, seizoen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »