Top 5 films vol gebroken harten en relaties

Top 5 films vol gebroken harten en relaties
De nieuwe film Wildlife tot Fatal Attraction en meer

Kijktip :

Vanaf donderdag 20 december is de nieuwe film Wildlife met Jake Gyllenhaal te zien in de Nederlandse bioscopen. Deze film gaat over een huwelijk die op de rand van de afgrond staat. Vader Jerry verlaat het gezin en moeder Jeanette krijgt een affaire met een oudere man. Lees hier meer over de film Wildlife. Gids.tv heeft top 5 selectie van films gemaakt met als thema gebroken huwelijken en relaties.

Benieuwd naar de film? Klik bij de beschrijving op de link voor meer info, de trailer en de manieren om de film (on demand) te bekijken.

1. Fatal Attraction (1987)
Aantrekkingskracht en lust overmeesteren de getrouwde Dan Gallagher (Michael Douglas) als hij de aantrekkelijke Alex Forrest ontmoet. Weergaloze thriller over ontrouw, wraak en een relatie die op springen staat. Bekijk de trailer van Fatal Attraction.

2. Indecent Proposal (1993)
Het was in 1993 het gesprek van de dag, zelfs dagen- of wekenlang. De film Indecent Proposal had als onderwerp: rijke man stelt een vrouw van een pasgetrouwd stel voor een seksnacht met hem te beleven voor 1 miljoen. Het stel zat in geldnood en ging voor de bijl. Bekijk hier de trailer van Indecent Proposal.

3. What's Love Got to Do With It (1993)
Het horrorhuwelijk van Tina met wijlen Ike Turner. Het huwelijk vol geweld ( Ike was verslaafd aan coke, sloeg en ging veel vreemd) duurde van 1962 tot 1978. Naast een fenomenale muziekfilm een tragisch verhaal over een kapotgeslagen relatie. Bekijk hier de trailer van What's Love Got to Do With It.

4. Revolutionary Road (2008)
Natuurlijk kennen we deze twee acteurs van het zinkende schip Titanic. Leonardo Dicaprio en Kate Winslet lijken in deze film voor de buitenwereld een gelukkig stel. Maar jaloezie en ruzie zetten de relatie onder spanning. Bekijk hier de trailer van Revolutionary Road.

5. Blue Valentine (2010)
De liefde laat zich niet sturen. Zonder spoilers te geven kan de liefde soms keihard zijn. Dat laat deze tragische maar prachtige Blue Valentine zien met Ryan Gosling en Michelle Williams in de hoofdrol. Bekijk hier de trailer van Blue Valentine.

Gids.tv bekijk als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV