Dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol 2019?

Dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol 2019?
Dit zijn de BN'ers

Nieuws :

De kandidaat-mollen mogen eindelijk bovengronds. Zij mogen hun deelname aan het populaire AVROTROS-programma Wie is de Mol? bekend maken. Wie is de Mol? 2019 wordt in januari uitgezonden, voor het eerst onder leiding van presentator Rik van de Westelaken.

Dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2019

 • Radio DJ en presentatrice Evelien de Bruijn
  Evelien de Bruijn (44) is presentatrice van het radioprogramma 't Wordt nu Laat, en presenteert in 2018 ook de Top 2000.
 • Acteur Rick Paul van Mullingen
  Rick Paul van Mulligen (37) is bekend van zijn rol in A'dam-E.V.A. en als deelnemer aan De Grote Improvisatieshow.
 • Journalist Sinan Can
  Sinan Can (41) is onderzoeksjournalist en documentairemaker bij BNNVARA. Hij maakte onder anderen Bloedbroeders en voor het programma Zembla De Heilige Ayaan
 • Presentatrice Merel Westrik
  Merel Westrik (39) presenteert dagelijks om half acht het RTL Nieuws. Daarnaast is ze een groot natuurliefhebber, en maakte twee Amsterdamse natuurfilms.
 • Zanger Nielson
  Nielson (28) werd bekend bij het grote publiek door zijn vrolijke hits, waaronder ‘Beauty & De Brains’ en ‘Sexy als ik dans’.
 • Meester-patissier Robèrt van Beckhoven
  Robèrt van Beckhoven (57) is bakker, patissier en presentator van het programma Heel Holland Bakt. Hij is de enige Nederlander die zowel de titel Meester Patissier als Meester Boulanger heeft.
 • Actrice Sarah Chronis
  Sarah Chronis (32) is bekend van o.a. Onderweg naar morgen en Divorce. Ook speelde zij de hoofdrol in de film Alles voor elkaar.
 • Presentator Jamie Trenité
  Jamie Trenité (28) is bij het Nederlandse publiek bekend als tafelheer bij ‘De Wereld Draait Door’ en presentator van het wetenschapsprogramma ‘Jules Unlimited’.
 • Presentatrice Evi Hanssen
  Evi Hanssen (39) is een Vlaamse presentatrice en zangeres. Ze schuift regelmatig aan als tafeldame bij ‘De Wereld Draait Door’ en presenteerde ze 2016 ‘De Super Freek Show’ met Freek Vonk.
 • YouTuber Nikkie de Jager
  Nikkie de Jager (24) is een Nederlandse visagiste uit Uden. Ze is bij het nationale én internationale publiek bekend van haar YouTube-kanaal NikkieTutorials met meer dan 10 miljoen abonnees.

:img:google

Na de mysterieuze aanwijzingen via de kanalen van Wie is de Mol?, kwam de hint 3.15.13.21.14.1.DERTIEN. Dit is een verwijzing was naar Comuna 13, een wijk in Medellìn, Colombia. In deze wijk is een grote wandschildering gemaakt van de kandidaten van Wie is de Mol? 2019.

Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 5 januari wekelijks om 20.30 te zien op NPO 1. Aansluitend wordt om 21.30 uur op NPO 3 nagepraat in MolTalk. Lees hier meer over Wie is de Mol?.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV