De Buit: een nieuw realityprogramma op NPO 3

De Buit: een nieuw realityprogramma op NPO 3
Gewone burgers plegen een kraak

Nieuws :

Tien gewone burgers uit het Noord-Brabantse Helvoirt gaan op het misdaadpad. Ze plegen een roof. De buit? 80.000 euro. Als het ze lukt om twee lang uit de handen van het rechercheteam te blijven, mogen ze het geld houden.

Het plot
Deze nieuwe show is gemaakt door de makers van Hunted, waarin de deelnemers 500 uur uit de handen van de geheime diensten proberen te blijven. Ook in De Buit moeten de kandidaten het speciale rechercheteam één stap voor blijven. De tien mensen uit het Noord-Brabantse Helvoirt vormen een gelegenheidsbende, die op de hielen wordt gezeten door een team van getrainde rechercheurs.

Bekijk hier meer over Hunted.

De misdaad
De kersverse criminelen beramen een overval op een bestelbusje, dat 80.000 euro vervoert. Als de buit binnen is, verdelen ze het geld en is het ieder voor zich. Twee weken lang moeten ze hun deel van de buit verborgen zien te houden. Maar er is een belemmerende factor: ze moeten het geld ook verplaatsen en delen van het geld uitgeven.

Bekijk ook de trailer van De Buit.

De vijand
Direct na de roof doet het speciale team van deskundige rechercheurs er alles aan om de voortvluchtige daders te pakken. Ze zetten alles op alles om de misdaad op te lossen. Hoe beter de speurders hun werk doen, hoe heter het de bendeleden onder hun voeten wordt. Zijn deze normale burgers opgewassen tegen de spanning en onzekerheid van het slechte pad? Lees hier meer over De Buit.

De Buit is vanaf maandag 7 januari om 20.25 uur op NPO 3 te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Buit: een nieuw realityprogramma op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV