Vooravond SBS 6 start met nieuw programma 6 Inside

Vooravond SBS 6 start met nieuw programma 6 Inside
Programma met nieuw presentatieduo Versteegh en Verlinde

Nieuws :

SBS komt vanaf 7 januari 2019 met een nieuw vooravond programma op SBS 6. Het programma 6 Inside zal het eerste programma zijn in de programmering van SBS' vooravond. Hart van Nederland en Piet's Weer volgen.

Versteegh en Verlinde
In het nieuwe programma 6 Inside zal het nieuwe presentatie duo Jan Versteegh en Albert Verlinde de actualiteit op het gebied van entertainment, crime, royalty, sport en (social) media met u doornemen. Iedere dag zitten Insiders aan tafel, die hun uitgesproken mening geven over het nieuws waar zij die dag zelf bovenop hebben gezeten.

House of Talent
Deze verandering in de programmering betekent dat de vroege editie van Shownieuws vervalt en de editie van 22.55 uur blijft. House of Talent, dat nu nog op werkdagen om zeven uur wordt uitgezonden, krijgt op 28 december een spectaculaire finale van het seizoen 2018. In de loop van 2019 komt het programma in een aangepaste vorm terug.

Volledig bij
Wie deze programma's heeft gezien, gaat, volgens SBS, volledig geïnformeerd de rest van de avond in en heeft een mening over de belangrijkste gebeurtenissen van die dag. Kijk hier voor meer over 6 Inside

6 Inside en de rest van de programmering is vanaf 7 januari 2019 om 18:00 uur te zien op SBS 6.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vooravond SBS 6 start met nieuw programma 6 Inside of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV