Top 5 films met thema Sneeuw

Top 5 films met thema Sneeuw
Nieuwe film Arctic, The Hatefull Eight en meer

Kijktip :

Vannacht is in Nederland de eerste sneeuw gevallen. Om dit te vieren heeft Gids.tv een top 5 van films geselecteerd waar Koning Winter het voor het zeggen heeft. Films met heel veel sneeuw, dus. Met onder andere de nieuwe film Arctic, die op 14 maart 2019 in de Nederlandse bioscopen verschijnt.

Benieuwd naar de films? Klik bij de beschrijving op de link voor meer info, de trailer en de manieren om de film (on demand) te bekijken.

1. The Hateful Eight (2015).
Snoeiharde Amerikaanse western, geregisseerd door Quentin Tarantino. En aan sneeuw geen gebrek. Sneeuw die langzamerhand bloederig rood kleurt. Must-see voor liefhebbers van regisseur Tarantino. Lees hier meer over de film The Hateful Eight.

The Hateful Eight is op 21 december om 21.30 te zien op NPO 3.

2. Wind River (2017)
Wanneer een meisje dood gevonden wordt, gaat FBI-agente Jane Banner samen met de lokale officier Cory Lambert op onderzoek uit in een ijzingwekkend koud gebied. Misdaad onder een dik pak sneeuw. Bekijk hier de trailer van Wind River.

3. Alive (1993)
De film vertelt het waargebeurde verhaal over een Uruguayaans rugbyteam en hun vrienden en familie die betrokken raakten bij de vliegtuigcrash van een vlucht (Uruguayan Air Force Flight 571) in de Andes op 13 oktober 1972. Voor die tijd een zeer indrukwekkende rampenfilm. Lees hier meer over de film Alive.

4. The Polar Express (2004)
Om gelijk in een kerststemming te komen, is de animatiefilm The Polar Express met Tom Hanks zeker een aanrader. Daarbij is een mooi sneeuwlandschap gegarandeerd. Bekijk hier de trailer van The Polar Express.

Mads Mikkelsen in de film Arctic

5. Arctic (2019)
Het kan vriezen, het kan dooien met survival-films. Maar de eerste recensies uit het buitenland zijn goed. Een nieuwe film met de Deense acteur Mads Mikkelsen in de hoofdrol. Bekijk hieronder de trailer van Arctic.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Top 5 films met thema Sneeuw of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV