Dit is de Top 10 van de beste films op Videoland

Dit is de Top 10 van de beste films op Videoland
Nieuwe Papillon, Once Upon a Time In The West en meer

Kijktip :

Videoland groeit en bloeit als het om goed gewaardeerde films gaat. Ongeveer de helft van deze lijst zijn nieuw toegevoegde titels. Bekijk hier de films die volgens IMDb een ruime voldoende tot zeer goed hebben gekregen, en nu dus te zien zijn op Videoland.

1. The Shawshank Redemption (1994, IMDb-9,3)
Volgens vele filmcritici de beste film aller-tijden. En zelfs nu nog blijft deze film tot de verbeelding spreken, voor de nieuwe generaties. Bekijk waar je de film The Shawshank Redemption kunt bekijken.

2 Once Upon A Time in the West (1968, IMDb- 8,5)
Klassieke westernfilms als deze zijn zeldzaam. Met prachtige mooie muziek en met hoofdrollen voor Charles Bronson, Claudia Cardinale en Henry Fonda. Lees waar je de film Once Upon a Time in the West kunt bekijken.

3. Prisoners (2013, IMDb-8,1)
Misschien is deze film wel wat ondergewaardeerd door het grote publiek. Een zeer sterke thriller over een vermiste zes-jarige dochter, met een krachtige hoofrol voor Hugh Jackman. Lees waar je de film Prisoners kunt bekijken.

4. Spotlight (2015, IMDb-8,1)
In 2016 won Spotlight de Oscar voor beste film. Deze speelfilm gaat over een groep journalisten die achter een grootschalige kindermisbruikschandaal binnen de Katholieke Kerk komen. Lees hier waar je de film Spotlight kunt bekijken.

5. Creed (2015, IMDb-7,6)
Over een paar dagen gaat Creed II in première in Nederlandse bioscopen. Sylvester Stallone zal wederom te zien zijn als Rocky Balboa, die zorg draagt voor Adonis Creed, vertolkt door Michael B. Jordan. Lees hier waar je Creed kunt bekijken.

6. Me Before You IMDb- 7,4 (2016)
Als je een prachtige film wilt zien waarbij je hart overladen wordt door liefde en door tranen? Dan is de film Me Before You, met Emilia Clarke in de hoofdrol, een geweldige kijktip. Lees hier waar je de film Me before You kunt bekijken.

7. Papillon (2017, IMDb-7,1) (nieuw vanaf 27 januari!)
Bekijk dit epische gevangenisverhaal opnieuw in deze geslaagde remake, met Bohemian Rhapsody-ster Rami Malek in de hoofdrol. Lees hier de filmrecensie op Gids.tv, en lees hier waar je de film Papillon kunt bekijken.

8. Brimstone (2016, IMDb- 7,1)
Vrij recent is deze spannende thriller-western met Dakota Fanning in de hoofrol op Videoland gedropt. Een echte kijktip van de fantastische Nederlandse regisseur Martin Koolhoven. Niet geschikt voor tere zielen. Bekijk waar je de film Brimstone kunt bekijken.

Dakota Fanning als Liz in Brimstone

9. The Gift (2015, IMDb-7,1)
Misschien een 'vergeten film' in de bioscoop, maar nu dan toch te streamen op Videoland. Dikke kijktip, want deze thriller is bij vlagen bijzonder spannend en heeft een paar heftige schrikeffecten. Bekijk hier waar je de film The Gift uit kunt pakken.

10. How to Train Your Dragon (2010, IMDb- 8,1)
Op 16 januari komt het splinternieuwe deel The Hidden World uit in de Nederlandse bioscopen. Alle draken verzamelen in een bijzondere animatiefilm van Dreamworks. Bekijk waar je de animatiefilm How to Train Your Dragon kunt bekijken.

Meer top 10 en 5 lijstjes op Gids.tv? Bekijk hier de meest gewaardeerde films op Netlix en bekijk hier de beste films van 2018.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV