Hoe werkt de ESPN dagpas of losse wedstrijd?

Hoe werkt de ESPN dagpas of losse wedstrijd?
Dagpas kopen en live sport kijken

Sport :

Ben je geen abonnee van ESPN, maar wil je wel op een bepaalde dag naar een wedstrijd of sportevenement op ESPN kijken? Dat kan. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een ESPN dagpas of losse wedstrijd kunt kopen.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Dagpas
Als je Ziggo als televisie-aanbieder hebt, kun je een dagpas van ESPN bestellen. Voor €7,95 kijk je 24 uur (van 08.00 tot 08.00 uur) naar de drie zenders van ESPN Eredivisie of de drie zenders van ESPN International. Al een week van tevoren kun je via deze link je dagpas bij Ziggo kopen.

Bekijk hier hoe ESPN Watch werkt om online te kijken.

Losse wedstrijd
Bij andere tv-aanbieders is het niet mogelijk om een dagpas te bestellen. Bij KPN, Telfort en XS4ALL kun je voor €6,- een losse wedstrijd kopen bij FOX Sports. Hiervoor doorloop je de volgende stappen:

  • Ga op de afstandsbediening van jouw tv-aanbieder naar Menu
  • Klik op Tv-gids en kies Live Sport on Demand
  • Selecteer je wedstrijd naar keuze en klik Bestel nu

Caiway
Ook bij tv-aanbieder Caiway kun je een losse wedstrijd bestellen. Daar kost het €7,50. Om een wedstrijd te kopen bij Caiway kun je terecht bij Mijn Caiway.

Online
Helaas is het niet mogelijk om online een dagpas of losse wedstrijd van ESPN te bekijken. Dit is enkel mogelijk via de televisie volgens bovenstaande mogelijkheden.

Meer sport? Bekijk dan hier wat de Eurosport Player is of lees meer over live sport op tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV