Top 5 nieuw op Netflix in februari: Nederlands drama tot spannende horror

Top 5 nieuw op Netflix in februari: Nederlands drama tot spannende horror
Bloed Zweet en Tranen, Train to Busan en meer

Kijktip :

Afgelopen week zijn er diverse toptitels toegevoegd aan de streamingdienst met vuurrode letters. Daarbij valt de Nederlandse speelfilm Bloed Zweet en Tranen over het leven van André Hazes het meest op. Bekijk hieronder een mooie selectie van films die nu te zien zijn op Netflix.

Bekijk hier het artikel: nieuw op Netflix films van februari 2019. En hier: nieuw op Netflix: van thrillers tot romantiek.

1. Bloed Zweet en Tranen (2015)
Dé volkszanger van Nederland. In een tragisch en indrukwekkende film wordt het leven van André Hazes in drie tijds periodes vertelt. Prachtige film met de allermooiste muziek van een volksheld uit vervlogen tijden. Lees hier waar je de film Bloed Zweet en Tranen kunt streamen.

2. Paddington (2015)
Filmcritici liepen weg met deze bruine vrolijke beer. Laat je niet misleiden door de stoffige imago van deze beer. Leuke en hartverwarmende feelgoodfilm voor het hele gezin. Lees hier waar je de film Paddington nog meer kunt bekijken.

3. Train to Busan (2016)
Dat er nog leven zit in de zombiefilm bewijst Train to Busan, een enorme hit in thuisland Zuid-Korea. Met een prima IMDb-score 7,5 is dit een bloedstollende zombiefilm geworden. Bekijk de ijzersterke trailer en je bent verkocht. Lees hier meer over de film Train to Busan.

4. Gone Girl (2014)
Regisseur David Fischer (Se7en) is verantwoordelijk voor deze thriller met gitzwart komisch randje. Met sterke rollen voor Ben Affleck en Rosamund Pike met de topscore op IMDb van 8,2. Lees hier waar je de film Gone Girl nog meer kunt streamen.

5. The Nice Guy (2016)
Een absoluut vergeten film in de bioscoop, maar toch zeer vermakelijk met Ryan Gosling en Russell Crowe in de hoofdrol. Met leuke humor en een heerlijke setting van de jaren 70. Bekijk hier waar je The Nice Guy nog meer kunt streamen.

Gids.tv bekijkt alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Top 5 nieuw op Netflix in februari: Nederlands drama tot spannende horror of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV