Dit is het koppel Rodanya & Morgan van Temptation Island 2019

Dit is het koppel Rodanya & Morgan van Temptation Island 2019
Wie zijn alle koppels?

Nieuws :

Op Valentijnsdag 2019, donderdag 14 februari, start Temptation Island weer. Gids.tv ging op onderzoek uit om te zien wie alle deelnemers zijn. Wie zijn Rodanya en Morgan, een van de koppels van Temptation Island 2019?

Het Nederlandse stel Rodanya Kelsey en Morgan Sproest (allebei 20 jaar) is al drie jaar bij elkaar. Morgan heeft het al twee keer verpest. Hij ging na zes maanden al vreemd en afgelopen zomer ging hij ook de mist in. Hij krijgt nu nog een laatste kans van Rodanya. Het stel woont in Woont in Almere-Buiten, maar komt beiden oorsponkelijk uit Arnhem. Rodanya werkt bij de Bierfabriek Almere en wat Morgan doet is onbekend. Hij houdt wel van mooie auto's in ieder geval, want hij poseert er graag mee op zijn Facebook-profiel.

Op Instagram vind je ze beiden. Rondaya heet @rodanyakelsey (2,2k volgers) en Morgan vind je onder @morgancyriel met 4k volgers.

Bekijk hier alle deelnemers van Temptation Island. Temptation Island is vanaf donderdag 14 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en terug te kijken op Videoland. Bekijk hier het laatste nieuws en alle beelden van Temptation Island.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit is het koppel Rodanya & Morgan van Temptation Island 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV