Linda de Mol wordt creatief directeur Net 5

Linda de Mol wordt creatief directeur Net 5
Talpa Network nieuwe partner LINDA

Nieuws :

Vanaf 1 maart zullen Talpa Network en Mood for Magazines, de uitgever van LINDA, met elkaar gaan samenwerken. Daarmee komt een einde aan de samenwerking tussen LINDA en Sanoma, waarvan Mood for Magazines de afgelopen 15 jaar onderdeel van was. Tevens zullen Linda de Mol en Jildou van der Bijl creatief directeur worden van tv-zender Net 5.

Talpa Network gaat investeren in de groei en de uitbreiding van LINDA. en de verschillende bestaande platformen. Daarnaast zal er ook worden gekeken naar andere samenwerkingen met de kanalen van Talpa, zoals radio en televisie. De huidige creatief directeur van LINDA. Jildou van der Bijl blijft in die functie, maar wordt daarnaast met Linda de Mol ook creatief directeur van tv-zender Net5. Op die manier proberen zij de ambities van zowel LINDA als Net 5 te versterken.

Reacties De Mol en Van der Bijl
Linda de Mol: “Ik zie door deze nieuwe samenwerking veel mogelijkheden om het merk LINDA. verder uit te bouwen op alle platformen. En ik verheug me er enorm op om samen met Jildou Net5 tot de leukste vrouwenzender van Nederland te maken.”

Jildou van der Bijl: “Dit is een prachtige kans om de merken LINDA. en Net5 nog relevanter te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, ik heb al allerlei plannen. Ik heb veel zin om samen met Linda Net5 uit te bouwen tot dé vrouwenzender van Nederland.”


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol wordt creatief directeur Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV