Filmrecensie: Escape Room

Filmrecensie: Escape Room
Taylor Russell in Escape Room met ijzige kou en helse hitte

Film :

Vanaf 28 februari 2019 is de nieuwe psychologische thriller Escape Room te zien in de Nederlandse bioscopen. Meestal is een kamer met puzzels vrij onschuldig, maar in dit geval is het een ware moordmachine. Gids.tv heeft de film nu al gezien. Lees hier de filmrecensie van Escape Room.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Puzzels versus raadsels
Het verhaal begint met vijf mensen die elkaar niet kennen. Zij worden door een duistere firma uitgenodigd om uit één van hun meeslepende escape rooms te ontsnappen. De persoon die zich als eerste weet te bevrijden, wint een groot geldbedrag. Helaas voor de deelnemers ontdekken ze al snel dat het niet om een normaal ontsnappingsspel gaat, maar een Escape Room waar langzaam slachtoffers vallen.

Taylor Russell en Deborah Ann Woll in Escape Room

Beoordeling van Gids.tv
In 2014 en 2015 was de rage compleet als het gaat om het fenomeen Escape Rooms. Op Netflix kwam twee jaar geleden al eens de soortgelijke film Escape Room uit, met een IMDb-score van 4,2. Dus een nieuw of orgineel verhaal is dit zeker niet. Maar met een paar spannende momenten en hele aardige special effects krijgt deze film een kleine voldoende. Laat het realisme even los en geniet van dit claustrofobisch tussendoortje. Opvallend is dat de Nederlandse acteur Yorick van Wageningen een duistere bijrol heeft in deze thriller.

Cast
Naast Deborah Ann Woll (True Blood) en Taylor Russell (Lost in Space) zijn ook Yorick van Wageningen (Papillon) en Logan Miller (Love, Simon) te zien in deze film. De film is geregisseerd door Adam Robitel (The Taking of Deborah Logan).

Escape Room is vanaf 28 februari 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Thriller. Tijdsduur: 100 minuten. IMDb-score 6,4. Lees hier meer over de film Escape Room.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: Escape Room of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV