Sinterklaas neemt dit jaar Bont Gezelschap aan Helpers mee

Sinterklaas neemt dit jaar Bont Gezelschap aan Helpers mee
Wel of geen pieten?

De NTR heeft bekend gemaakt dat Het Sinterklaasjournaal dit jaar verslag doet van de belevenissen van Sinterklaas en een 'Bont Gezelschap aan Helpers'. Het woord 'pieten' is nergens te lezen. Afwachten dus wie er met de Sint mee naar Nederland komen.

Op maandag 13 november begint een nieuwe serie van Het Sinterklaasjournaal, iedere dag om 18:00 uur bij NPO Zapp op 3. Dieuwertje Blok zal de uitzendingen ook dit jaar presenteren. In het land gaan Jeroen Kramer en de nieuwe verslaggever Charlie Chan Dagelet op pad.

De helpers die met Sinterklaas naar Nederland komen worden gespeeld door onder anderen John Jones, Jeroen Spitzenberger, Gersom Kremer, Frederik Brom, Aaron Wan, Joep Onderdelinden, Harry Piekema, Dick van den Toorn, Mimoun Ouled Radi, Maarten Wansink en Abbey Hoes. Daarnaast zullen verschillende bekende Nederlanders aan het Sinterklaasjournaal meewerken.

De intocht van Sinterklaas is dit jaar op zaterdag 18 november in het Friese Dokkum. De NTR doet live verslag in de speciale aflevering van het Sinterklaasjournaal. De uitzending is tussen 12:00 uur en 13:15 uur live te zien bij NPO Zapp op 3.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sinterklaas neemt dit jaar Bont Gezelschap aan Helpers mee of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV