6000e aflevering van GTST wordt minifilm

6000e aflevering van GTST wordt minifilm
Jubileumaflevering van een uur

Nieuws :

Vrijdag 5 april viert de RTL-soap GTST haar 6000e aflevering. Speciaal voor deze mijlpaal zal de serie geen reguliere aflevering uitzenden, maar een éénmalige minifilm van een uur. Dat heeft RTL bekend gemaakt.

Lapland als decor
Normaal gesproken speelt Goede Tijden, Slechte Tijden zich af op reguliere plekken als Hotel de Rozenboom, diverse woningen in het fictieve Meerdijk en Café de Koning. In de minifilm zullen echter ook de locaties totaal anders zijn. Eén van de locaties waar de minifilm zich afspeelt, is Lapland.

Lapland zal in de minifilm het decor zijn voor het vrijgezellenfeest voor Amir, die samen met Rover, Daan, Anton, Bing en Rik naar Lapland reist. Maar in plaats van een onvergetelijk feest, leidt een ontmoeting met een bijzondere vrouw tot een helse zoektocht in de sneeuw na een ongeluk dat plaatsvindt. De bruiloft van Amir en Sjors komt daarmee op de tocht te staan.

6000 afleveringen
De 6000e aflevering van GTST is een op zichzelf staand verhaal voor de kijker. Niet alleen voor de vaste fanbase, maar ook voor kijkers die niet alle voorgaande afleveringen hebben gezien.

De 6000e aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden is vrijdag 5 april te zien om 20.00 uur bij RTL 4. De aflevering is een week eerder al te zien bij Videoland.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 6000e aflevering van GTST wordt minifilm of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: feest, ongeluk, sneeuw, koning, zoektocht, vrouw, hotel, tv-serie, lapland, rover, soap, gtst, bruiloft, videoland, serie, decor, ontmoeting, sjors, rtl, normaal, Goede Tijden Slechte Tijden, Meerdijk, rtl 4


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV