Beau Five Days Inside vanaf 26 maart te zien

Beau Five Days Inside vanaf 26 maart te zien
Programma won in 2018 Televizier Ring

Nieuws :

Vanaf dinsdag 26 maart keert Beau van Erven Dorens terug op tv met zijn programma Five Days Inside. Het programma gaat daarmee zijn tweede seizoen in, waarin acht afleveringen staan gepland. Het programma wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bijzondere instellingen
In de serie bezoekt Beau van Erven Dorens verschillende instellingen, waar men normaal gesproken niet zomaar binnen kan komen. NIet alleen gevangenissen, maar ook andere bijzondere instellingen. Van Erven Dorens bezoekt zo onder meer een verzorgingstehuis voor oudere kunstenaars en een revalidatiekliniek. Ook wordt er een bed, bad- en broodinstelling bezocht en Villa Pardoes, waar ernstig zieke kinderen vakantie kunnen vieren met hun familie.

Vijf dagen
Van Erven Dorens zal in elke instelling vijf dagen meelopen, om te ervaren hoe het is om in deze instelling te verblijven, maar ook te werken. Overdag krijgt de presentator hulp van een cameraploeg, maar 's avonds en 's nachts zal hij zelf filmen. Deze benadering levert een goed en bijzonder inkijkje in alle instellingen.

Beau Five Days Inside is vanaf dinsdag 26 maart te zien bij RTL 4.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau Five Days Inside vanaf 26 maart te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV