Wielerwedstrijd Parijs-Nice 2019 live op tv

Wielerwedstrijd Parijs-Nice 2019 live op tv
Etappekoers in Frankrijk

Sport :

Van zondag 10 tot en met zondag 17 maart wordt de wielerwedstrijd Parijs-Nice gereden. België Eén en sportzender Eurosport doen live verslag van Parijs-Nice op tv. Online is de koers te volgen via NOS.nl en de Eurosport Player.

Overzicht en samenvattingen etappes
Bekijk hier alle samenvattingen van de verreden etappes van Parijs-Nice 2019.

Parcours
Na een aantal vlakke etappes bestaat het tweede deel van Parijs-Nice 2019 uit heuvelritten, een tijdrit over 25,5 kilometer en twee bergetappes in het weekend, met op zaterdag een aankomst bergop.

Favorieten
In 2018 werd Parijs-Nice gewonnen door de Spanjaard Marc Soler. Dit jaar worden onder anderen de Nederlander Wilco Kelderman en de nummers twee en drie van vorig jaar, Simon Yates en Ion Izagirre gezien als de grootste kanshebbers op de overwinning.

Parijs-Nice is van zondag 10 tot en met zondag 17 maart dagelijks live te zien op België Eén en online via NOS.nl en de Eurosport Player. De eerste etappe is zaterdag vanaf 13.30 uur te zien. De dagen daarna start het liveverslag telkens rond 15.15 uur.

Parijs-Nice bij Eurosport op tv:

  • 10 maart: Eurosport 2
  • 11 en 12 maart: Eurosport 1
  • 13 t/m 15 maart: Eurosport 2
  • 16 maart: niet op tv
  • 17 maart: Eurosport 1

Bekijk hier op welk kanaal je België Eén, Eurosport 1 of Eurosport 2 kunt vinden bij jouw tv-aanbieder. Bekijk ook de wielerkalender 2019.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wielerwedstrijd Parijs-Nice 2019 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV