Netflix presenteert een adembenemende docuserie Our Planet

Netflix presenteert een adembenemende docuserie Our Planet
Bekijk hier alvast de wonderbaarlijk mooie trailer

Kijktip :

Het internet, televisie en streamingdiensten staan vol met natuurdocumentaires waar onze aarde een hoofdrol in heeft. Netflix gaat vanaf 5 april 2019 dit geliefde genre naar een hoger niveau tillen, in de vorm van deze splinternieuwe serie Our Planet.

Vijftig landen en zeven continenten
Deze Netflix documentaire-serie is een ambitieus project met een gigantisch budget. Our Planet is gefilmd in meer dan vijftig landen en zeven continenten. De streamingdienst belooft exclusieve beelden van wild dat nog niet eerder op die manier zo mooi in beeld is gebracht. Bekijk hieronder de oogstrelende trailer van Our Planet.

8 afleveringen
Deze serie laat vooral zeldzame diersoorten en bijzonder kwetsbare leefgebieden zien. Daardoor maak je volgens de streamingdienst kennis met dieren en situaties die je zelden ziet. De nieuwste 4K camera’s zorgen ervoor dat je geen enkel detail hoeft te missen. Met de charmante warme stem van Sir David Attenborough, die de kijker mee neemt door de acht afleveringen. Deze natuur-documentaire is van de makers van Planet Earth en Blue Planet en belooft een ode aan deze prachtige wereld te worden.

Our Planet is vanaf 5 april 2019 te zien op Netflix. Lees hier meer over de documentaire-serie Our Planet.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Netflix presenteert een adembenemende docuserie Our Planet of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV