Voorbeschouwing Nederland - Duitsland in satirisch programma Makkelijk Scoren

Voorbeschouwing Nederland - Duitsland in satirisch programma Makkelijk Scoren
Sportshow zondag eenmalig op ander tijdstip

Kijktip :

Zondag 24 maart staat de kraker tussen Nederland en Duitsland op het programma. De EK-kwalificatiewedstrijd wordt afgewerkt in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam, waar Oranje de Duitsers afgelopen oktober met 3-0 versloeg in de Nations League. Het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren komt met een unieke eigen voorbeschouwing.

Vroeger
Normaal gesproken begint Makkelijk Scoren pas om 21.50 uur, maar aankomende zondag begint het programma al om 19.50 uur. De uitzending staat volledig in het teken van de wedstrijd Nederland - Duitsland, die om 20.45 uur begint. Er zijn onder meer live verslagen vanuit de Johan Cruijff Arena, een andere blik op het trauma van het WK 1974, een vreemd interview met bondscoach Ronald Koeman en een bijdrage van huisdichter Rico Verhoeven.

Lees hier alles over de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Duitsland.

EK-kwalificatie
De EK-kwalificatie begint met een wedstrijd tegen Wit-Rusland op donderdag 21 maart, waarna direct dus de clash met aartsrivaal Duitsland op het programma staat. De Duitse bondscoach Joachim Löw heeft nogal hardhandig afscheid genomen van de gerenommeerde sterren Thomas Müller, Mats Hummels en Jerôme Boateng (allen spelend bij Bayern München), dus het is afwachten hoe het Duitse elftal er nu voor staat.

Bekijk hier het volledige overzicht van EK-kwalificatieduels van Nederland.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Voorbeschouwing Nederland - Duitsland in satirisch programma Makkelijk Scoren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV