Airen Mylene presentatrice van House Rules spin-off Hotel Rules bij Net 5

Airen Mylene presentatrice van House Rules spin-off Hotel Rules bij Net 5
Programma vanaf 15 mei te zien

Nieuws :

Vanaf 15 mei is het nieuwe tv-programma Hotel Rules te zien bij Net 5. Het programma is een spin-off van House Rules NL, dat al vier seizoenen te zien was op de zender. Hotel Rules is vanaf 15 mei te zien en wordt gepresenteerd door Airen Mylene.

Hoofdprijs
Het programma draait om vijf verschillende koppels, die elkaars hotel of bed & breakfast moeten verbouwen. Zij kennen elkaar niet en hebben de vrije hand in de verbouwingen, op slechts enkele opgestelde regels en eisen na, die gebruikt worden als leidraad voor de verbouwing. Daarbij maakt het winnende koppel kans op een hoofdprijs van 25.000 euro.

Hotelregels
In elke aflevering staat één koppel centraal. Zij krijgen de sleutels van een ander duo en mogen vanaf dat moment hun gang gaan. De opgestelde hotelregels zijn hun enige houvast voor de verbouwing, die zij onder flinke tijdsdruk tot een goed einde moeten zien te brengen. Welke materialen worden er gebruikt, welke kleuren mogen zij absoluut niet gebruiken en komt de stijl wel overeen met de wensen van het andere koppel? Allemaal elementen die meespelen tijdens de make-overs.

Jury
De verbouwing vindt onder toeziend oog van een jury plaats. Deze bestaat uit hotelrecensent Chantal Bonnamy en interieur designer Bertram Beerbaum. Zij kijken toe op de make-overs die de koppels geven.

Teams
De teams die dit seizoen meedoen in het programma zijn:

  • Lorence (23) en Lucas (26) uit Lekkerkerk. Zij hebben een Bed & Breakfast met 12 kamers, geheel in Western-stijl. Hun B&B hebben zij geërfd van de vader van Lorence.
  • Ilse (52) en Jerry (60). Zij baten een chalet uit op een naturistencamping in Zeewolde.
  • Daphne (39) en Roy (46). Zij zijn twee horecaondernemers die een hotel hebben in hartje Nijmegen.
  • Liane (49) en Rinke (24) uit Liempde. Als tante en nichtje runnen zij, bijgestaan door hun familie, een manege met mogelijkheden om te overnachten.
  • Sarah (36) en Daan (38). Samen met hun drie kinderen bezitten zij een Bed & Breakfast in een voormalige school in Garrelsweer.

Hotel Rules is vanaf woensdag 15 mei om 20.30 uur te zien bij Net5. Vanaf dan kan je elke aflevering van Hotel Rules terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Airen Mylene presentatrice van House Rules spin-off Hotel Rules bij Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV