SBS blijft 6 Inside ook na de zomer uitzenden

SBS blijft 6 Inside ook na de zomer uitzenden
Ondanks slechte kijkcijfers

Nieuws :

6 Inside komt ook na de zomer gewoon weer op televisie. Het entertainmentprogramma met Jan Versteegh en Albert Verlinde kampt al een tijd met tegenvallende kijkcijfers. Maar toch heeft SBS besloten om ook na de zomer door te gaan met de uitzendingen.

'Sorry haters'
"6 Inside komt na de zomer gewoon terug op tv. Sorry, haters!", laat Rob Goossens, die als mediaspecialist meewerkt aan het programma, weten via Twitter. 6 Inside weet gemiddeld rond de 100.000 kijkers te boeien, en worden bijvoorbeeld ruimschoots overtroffen door RTL Boulevard.

Nieuw decor
Albert Verlinde maakt in het entertainmentprogramma na zijn vertrek bij RTL Boulevard zijn terugkeer als entertainmentdeskundige op televisie. 6 Inside veranderde kort geleden nog het volledige decor, maar ook dat weet het grote publiek niet te boeien.

6 Inside wordt elke werkdag om 18.00 uur uitgezonden bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van 6 Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op SBS blijft 6 Inside ook na de zomer uitzenden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV