Nieuwe editie The Passion nadert Dordrecht

Nieuwe editie The Passion nadert Dordrecht
Paasspektakel live uitgezonden via NPO 1

Kijktip :

Dordrecht bereidt zich voor op de negende editie van The Passion. Deze stad staat vanavond volledig in het teken van het Paasevenement, dat om 20.35 uur live wordt uitgezonden via NPO 1.

Goede weersvoorspellingen
De mensen die live naar het spektakel komen kijken, kunnen de regenjassen thuis laten. De weersvoorspellingen beloven dat het droog blijft. The Passion is een groots event met de moderne vertelling van de laatste uren van Jezus.

Edwin Jonker wordt Jezus
De rol van Jezus wordt dit jaar gespeeld door musicalster Edwin Jonker. Edsilia Rombley is Maria, Martijn Krabbé treedt op als verteller, terwijl Klaas van Kruistum verslag doet van de processie. Artiesten brengen tijdens dit optreden hun versie van bekende nummers ten gehore.

Eenzaamheid
Dit jaar staat The Passion in het teken van eenzaamheid. Het paasverhaal draait bijvoorbeeld om dit thema, wanneer Maria wordt verscheurd door verdriet als ze haar kind verliest. Dit thema sluit aan bij de actualiteit, de aandacht in de samenleving voor eenzaamheid en initiatieven om mensen dichter bij elkaar te brengen.

The Passion is 18 april live te zien om 20.30 uur bij NPO 1 en NPO Start en te beluisteren bij NPO Radio 2.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe editie The Passion nadert Dordrecht of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV