Vanavond op tv: Das Boot, Those Who Kill, Ik Vertrek en meer

Vanavond op tv: Das Boot, Those Who Kill, Ik Vertrek en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 20 april 2019

Kijktip :

De tv-avond van vandaag biedt het slot van de historische dramaserie Das Boot én de start van het tweede seizoen van de misdaadserie Those Who Kill. Verder zijn onder meer Ik Vertrek en Andere Tijden te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 20 april 2019.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: Das Boot

20.00 uur, NPO 2

Vanavond is de achtste en laatste aflevering van de Duitse historische dramaserie Das Boot. Nadat het Franse verzet onder leiding van Carla Monroe overste Gluck heeft ontvoerd, besluit Forster gruwelijke represailles uit te voeren. Simone loopt gevaar nu Forster beseft dat hij haar niet kan vertrouwen. Om de perikelen aan boord van de U-612 te verhullen, verzint de bemanning een list. Ondertussen is de Gestapo bezig met een klopjacht en komt Simone steeds verder in het nauw.


Nieuw: Those Who Kill seizoen 2

20.30 uur, NPO 3

Vanavond start het tweede seizoen van de Deense misdaadserie Those Who Kill. Elke zaterdag zijn vanaf 20.30 uur twee afleveringen te zien. Het nieuwe seizoen begint met het onderzoek van rechercheur Jan Michelsen naar de verdwijning van de zeventienjarige Julie. Als hij een verband legt met een zaak van tien jaar eerder, raakt het onderzoek in een stroomversnelling. Er lijkt een seriemoordenaar actief te zijn, waarop Jan forensisch psycholoog Louise Bergstein om hulp vraagt. Maar dan verdwijnt er opnieuw een jonge vrouw spoorloos.


Ik Vertrek: Paarden in de Pyreneeën

20.30 uur, NPO 1

Vanavond in Ik Vertrek: paramedisch, natuurgeneeskundig therapeut Nicole Goezinnen (53) vindt dat er te veel 'oorvervuiling' in Nederland is. En dat doet haar getraumatiseerde paard Zazou geen goed. Dit heeft haar doen besluiten om te vertrekken. Ze heeft samen met haar man Cosmas (55) - die gelukkig ook mee wil - een château gekocht in de Franse Pyreneeën. In het hoogseizoen bieden ze kamers voor toeristen aan en de rest van het jaar willen ze mensen ontvangen die door Nicole behandeld willen worden.


Andere Tijden special: De verwarrende jaren 70

21.05 uur, NPO 2

De jaren 70 waren vrolijke, optimistische, hoopvolle en linkse jaren. Maar ook fel, inktzwart, pessimistisch en rechts. Een decennium als een Januskop. In een speciale 45 minuten durende aflevering van Andere Tijden een beeld van deze verwarrende jaren 70. Aan het begin van de jaren 70 ligt de toekomst open voor iedereen. Als je niet meedoet met de nieuwe onafhankelijkheid, ben je eigenlijk niet goed bij hoofd. Iedereen eist zijn vrijheid op; in het leger, op het werk, op school, maar ook in bed.


UFC: Gevecht Alistair Overeem - Aleksei Oleinik

22.55 uur, Veronica

Verslag van UFC Sint-Petersburg, met als hoofdgevecht de Nederlander Alistair Overeem tegen de Rus Aleksei Oleinik. In deze uitzendingen zijn de gevechten van eerder op de avond te zien en wordt het hoofdgevecht live uitgezonden. UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie, is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. UFC is de thuisbasis van enkele van de beste Nederlandse atleten in gevechtssporten, onder wie Alistair Overeem, Germaine de Randamie, Gokhan Saki, Siyar Bahadurzada en Stefan Struve.
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Das Boot, Those Who Kill, Ik Vertrek en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier