Tijl Beckand en Katja Schuurman presentatoren Gemaakt in Nederland

Tijl Beckand en Katja Schuurman presentatoren Gemaakt in Nederland
Programma vanaf 13 mei te zien

Nieuws :

Vanaf 13 mei is bij RTL 4 het nieuwe programma Gemaakt in Nederland te zien. Daarin gaan presentatoren Tijl Beckand en Katja Schuurman op zoek naar de oorsprong van verschillende Nederlandse merken.

Eerste klus
Voor Katja Schuurman is het haar eerste tv-klus voor RTL sinds ze een nieuw contract bij de zender tekende, bijna een jaar geleden. Ze is daarmee terug bij de zender waar haar carriere ooit begon, namelijk in de soap GTST. Tijl Beckand is al jarenlang verbonden aan RTL.

Merken
In Gemaakt in Nederland staan zeven Nederlandse merken centraal. Dat zijn Gazelle, Daf, Calvé, Venco, Van Bommel, Bolletje en Heineken. Schuurman en Beckand bekijken hierbij het hele productieproces en gaan zover mogelijk terug in de geschiedenis van deze merken om te kijken waar deze zijn ontstaan.

Gemaakt in Nederland is vanaf maandag 13 mei te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je elke aflevering van Gemaakt in Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tijl Beckand en Katja Schuurman presentatoren Gemaakt in Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV