Luik-Bastenaken-Luik 2019 live op tv

Luik-Bastenaken-Luik 2019 live op tv
Laatste voorjaarsklassieker

Sport :

Het seizoen van de voorjaarsklassiekers in het wielrennen komt zondag 28 april ten einde met Luik-Bastenaken-Luik. De koers vol klimmetjes wordt live op tv uitgezonden op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén en online op NOS.nl en via de Eurosport Player.

Hoogtepunten

Bekijk hier de hoogtepunten van Luik-Bastenaken-Luik 2019

Parcours
De renners rijden zondag 256 kilometer door de Ardennen. Onderweg zijn er veel hellingen, zoals La Redoute en de Wanne.

Favorieten
Mathieu van der Poel doet niet mee, dus is er volop kans voor andere topfavorieten. Onder de kanshebbers zitten grote namen als Julian Alaphilippe, Philippe Gilbert en Peter Sagan. De Nederlandse toppers die meedoen zijn onder anderen Wout Poels en Tom Dumoulin.

Live op tv
De NOS is er zondag vanaf 14.10 uur bij in Luik. Dione de Graaff is op locatie en Herman van der Zandt en Danny Nelissen kijken vanuit de studio in Hilversum. Eerst wordt een samenvatting van de vrouwenrace uitgezonden, daarna het liveverslag van de mannenkoers. Het commentaar op NPO 1 wordt gedaan door Herbert Dijkstra en oud-renner Stef Clement.

Luik-Bastenaken-Luik is zondag 28 april vanaf 14.10 uur live te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén en online op NOS.nl en via de Eurosport Player. Bekijk ook de wielerkalender 2019.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Luik-Bastenaken-Luik 2019 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV