Vanavond op tv: fantastische superheldenfilm, documentaire met Morgan Freeman, De Klas met Jan Terlouw en meer

Vanavond op tv: fantastische superheldenfilm, documentaire met Morgan Freeman, De Klas met Jan Terlouw en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 28 april 2019

Kijktip :

Voor elk wat wils vanavond. Op TLC keert de serie 7 Little Johnstons terug, over een familie met dwerggroei. Verder zijn ook het slot van een reisserie en de beste superheldenfilm aller tijden te zien (sorry, Avengers: Endgame). Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 28 april 2019.

Terug: 7 Little Johnstons

20.00 uur, TLC

Vanavond start het nieuwe, vijfde seizoen van 7 Little Johnstons, waarin de familie van mensen met een dwerggroei gevolgd wordt. De afleveringen zijn elke zondag om 20.00 uur te zien op TLC. Het leven als klein persoon in een wereld die niet op jouw formaat is gebouwd, brengt vaak enige obstakels met zich mee. De Johnstons bereiken dit seizoen nieuwe mijlpalen. De kleine familie heeft te maken met grote ontwikkelingen, maar ondanks alles, ontbreekt het nooit aan een goede dosis humor en liefde.


Terug: Where the Wild Men Are

20.10 uur, Canvas

Vanavond start het nieuwe seizoen van de documentairereeks Where the Wild Men Are, waarin avonturier en televisiepresentator Ben Fogle overal ter wereld mensen opzoekt die de drukte van het gewone leven vaarwel hebben gezegd en een nieuw leven zijn begonnen op de meest afgelegen plekken ter wereld. Ben reist in de eerste aflevering naar het Ozark National Forest in Arkansas om een tijdje samen te leven met vakman Robert. Hij ontdekt waarom deze 70 jaar oude vroegere geneeskundestudent heeft gekozen voor een alternatief leven.


Slot: Moja Polska!

20.25 uur, NPO 2

In Moja Polska! vraagt Dore van Duivenbode zich af hoe het mogelijk is dat haar moederland gedurende haar leven zo sterk is veranderd. Wat is er gebeurd in de afgelopen dertig jaar toen Polen bij het vrije Westen ging horen en waarom sluit het land nu weer haar deuren? De Polen zijn een gesloten volk, maar met haar open blik weet Dore hun hart te raken en laat ze door hun ogen een wereld zien van melancholie, wodka en zoete dromen over een beter leven.


Batman-trilogie: The Dark Knight

20.30 uur, Veronica

Met de hulp van luitenant Jim Gordon en de toegewijde nieuwe openbaar aanklager, Harvey Dent, wil Batman de georganiseerde misdaad in Gotham voorgoed uitroeien. Dit drietal gaat in eerste instantie doeltreffend te werk, maar ze vallen ten prooi aan een opkomend meesterbrein, 'The Joker'. Hij dompelt Gotham onder in totale anarchie en dwingt de 'Dark Knight' steeds verder over de delicate grens tussen held en burgerwacht. The Dark Knight wordt door velen beschouwd als de beste superheldenfilm aller tijden.


Terug: The Story of God with Morgan Freeman

21.00 uur, National Geographic

Vanavond start het derde seizoen van The Story of God with Morgan Freeman, waarin acteur Morgan Freeman de wereld rondreist om verschillende culturen en religies te onderzoeken op de ultieme zoektocht naar de reden van ons bestaan, God en alles daartussenin. Van een Kumari-godin in Nepal tot de doornenkroon van Jezus, Morgan Freeman onderzoekt ook de komende zondagen om 21:00 uur op National Geographic waarom gelovigen zo graag hun God in levenden lijve willen zien en waarom dit hun geloof versterkt.


De Klas: Jan Terlouw over duurzaamheid

21.15 uur, NPO 1

In deze aflevering van De Klas vertelt oud-politicus en schrijver Jan Terlouw over duurzaamheid. Is deze klas zich bewust van klimaatverandering? En hoe ziet de toekomst van de leerlingen eruit? In het tv-programma De Klas krijgt een groep leerlingen elke aflevering les van een ongewone leerkracht. Claudia de Breij sluit de reeks volgende week zondag om 21.15 uur af en praat met de klas over het universele thema liefde.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: fantastische superheldenfilm, documentaire met Morgan Freeman, De Klas met Jan Terlouw en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier