Laatste aflevering Game of Thrones te zien in bioscoop

Laatste aflevering Game of Thrones te zien in bioscoop
Aflevering op 20 mei te zien

Nieuws :

De laatste aflevering van Game of Thrones zal op maandag 20 mei in negentien verschillende bioscopen van Pathé worden vertoond. Dit heeft Ziggo aangekondigd, de zender waar de populaire serie mede te zien is.

Tweede keer
Het is niet de eerste keer dat Pathé en Ziggo samenwerken om Game of Thrones in de bioscoop te laten zien. Eerder was er al een soortgelijke samenwerking in 2017, toen de seizoensfinale van seizoen zeven werd uitgezonden in zeven bioscopen van Pathé. Die kaarten waren toen binnen een half uur uitverkocht.

Lees ook: Waar en hoe is seizoen 8 van Game of Thrones te zien?

Laatste aflevering
De aflevering die zal worden vertoond is het einde van het seizoen én de hele serie. Het laatste seizoen (seizoen acht) telt zes afleveringen, waarvan de laatste vier extra lang zijn met tachtig minuten.

Kaarten
De kaarten zijn niet voor iedereen beschikbaar. Deze zijn alleen te koop voor klanten van Ziggo en Pathé.

De uitzendingen van Game of Thrones in de bioscoop zijn 20 mei om 19.30 uur en eindigen om 21.00 uur. Je kunt ook alle afleveringen van Game of Thrones terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Game of Thrones te zien in bioscoop of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV