Vanavond op tv: Ajax - Tottenham, laatste afleveringen van DNA Onbekend en Van onschatbare waarde en meer

Vanavond op tv: Ajax - Tottenham, laatste afleveringen van DNA Onbekend en Van onschatbare waarde en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 8 mei 2019

Kijktip :

Gaat Ajax het doen? Verslaan ze Tottenham Hotspur en worden ze daarmee de eerste Nederlandse Champions League-finalist in 23 jaar? Vanavond zal half Nederland aan de buis gekluisterd zitten om deze wedstrijd te volgen. De uitzending is op Veronica of Ziggo Sport te zien. Voor de niet-voetbalkijkers zijn er onder meer de slotafleveringen van DNA Onbekend en Van onschatbare waarde. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 8 mei 2019.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Ajax - Tottenham Hotspur

19.30 uur, Veronica

Voorbeschouwing en vanaf 21.00 uur live verslag van de return Ajax - Tottenham Hotspur in de halve finales van de UEFA Champions League. Na de 1-0 overwinning van Ajax in de heenwedstrijd bij Tottenham Hotspur heeft de koploper in de Eredivisie een mooie uitgangspositie voor het bereiken van de finale van de Champions League. In de thuiswedstrijd in de Johan Cruijff Arena heeft Ajax aan een gelijkspel genoeg om de eindstrijd in Madrid op 1 juni te bereiken. De uitzending komt live vanuit de Johan Cruijff Arena, waar Wilfred Genee en Hélène Hendriks met Dick Advocaat, René van der Gijp en Ronald de Boer vooruitblikken op de returnwedstrijd in de halve finale.


DNA Onbekend: laatste aflevering

20.35 uur, NPO 1

In de laatste aflevering van DNA Onbekend is het verhaal van Rita te zien. Zij twijfelt of haar vader wel haar biologische vader is. Na een leven lang het gevoel weg te hebben willen stoppen, wil Rita nu een antwoord voordat het te laat is. Ook in deze aflevering: Lloyd. Hij heeft een moeilijke jeugd gehad met veel onzekerheden. Lloyd is ook bezig met een zoektocht naar zijn biologische vader. Beiden willen een antwoord op hun vragen over hun afkomst.


Slot: Van onschatbare waarde

21.20 uur, NPO 1

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Van onschatbare waarde. In deze laatste aflevering: een ets van de Spaanse surrealist Salvador Dali, een Fien de la Mar en een lunarium. Dionne Stax presenteert het programma waarin verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans krijgen om hun object te verkopen aan één van de vier experts. Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg meer terug.


Nieuw: A Very Modern Grand Hotel

21.30 uur, België Eén

Vanavond is het eerste deel van de tweedelige Britse documentaire over het vijfsterrenhotel Corinthia in Londen. Deel twee is volgende week woensdag om 21.25 uur te zien op de Vlaamse zender Eén. Thomas Kochs staat aan het roer van Corinthia, een nieuw vijfsterrenhotel in de buurt van Trafalgar Square in Londen. Gasten betalen een fortuin om er te overnachten en het is aan Thomas om ervoor te zorgen dat ze in de watten gelegd worden.


The Blacklist: dubbele afleveringen

21.30 uur, RTL 5

De laatste zes afleveringen van het zesde seizoen van de de Amerikaanse misdaadserie The Blacklist worden de komende weken met dubbele afleveringen uitgezonden op RTL 5. Dat betekent dat je na de 17de aflevering om 21.30 uur direct de 18de aflevering om 22.30 uur te zien krijgt. In deze aflevering proberen Red en de speciale eenheid uit alle macht te voorkomen dat een terroristische groepering kinderen van de allerrijksten ter wereld kan ontvoeren. Ressler probeert zonder medeweten van Liz te achterhalen wat er precies met haar moeder, voormalig KGB-agent Katarina Rostova, is gebeurd.


Docu: Ademloos

23.00 uur, NPO 2

Ademloos (alternatieve titel: Breathless) is een Belgische documentaire uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Daniel Lambo. In deze docu zien we de reis naar het grootste asbeststort in India onthult een wereldwijde asbestindustrie die er bijvoorbeeld niet voor terugschrikt om de productie van deze documentaire te laten infiltreren door een spion. In het Indische dorp Kymore ontdekt Daniel een actieve asbestfabriek die ooit in handen was van het Belgische Eternit. Het Indische dorp is als een spiegel voor het verleden van zijn geboortedorp Kapelle-op-den-Bos.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Ajax - Tottenham, laatste afleveringen van DNA Onbekend en Van onschatbare waarde en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV