Holland - België krijgt nieuw seizoen bij RTL

Holland - België krijgt nieuw seizoen bij RTL
Startdatum nog onbekend

Nieuws :

Het programma Holland - België, dat te zien is bij RTL 4, krijgt een nieuw seizoen. Dat hebben diverse media gemeld. Wanneer het tweede seizoen wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Strijd tegen elkaar
In het RTL-programma strijden wekelijks twee teams tegen elkaar voor de winst. De teams bestaan uit bekende Nederlanders en bekende Vlamingen. De teams staan onder leiding van een teamcaptain. In het eerste seizoen was Ruben Nicolai de teamcaptain voor Nederland; bij het Vlaamse team was acteur Louis Talpe de teamcaptain.

Verandering
Naar alle waarschijnlijkheid zal Louis Talpe in het tweede seizoen worden vervangen als teamcaptain door zanger en presentator Niels Destadsbader. De presentatie zal hetzelfde blijven. Deze is in handen van de Nederlandse presentator Art Rooijakkers en de Vlaamse acteur Jonas van Gaal.

De uitzenddatum van het tweede seizoen van Holland - België is nog niet bekend. Hou Gids.tv. in de gaten voor meer nieuws.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Holland - België krijgt nieuw seizoen bij RTL of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen