Gouden Televizier-Ring 2019: zo kun je stemmen

Gouden Televizier-Ring 2019: zo kun je stemmen
Heel Holland Bakt en Klem al door eerste rondes

Nieuws :

De derde ronde is begonnen waarbij iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete tv-programma voor de Gouden Televizier-Ring 2019. Via de website van Televizier kunnen momenteel stemmen worden uitgebracht op programma’s die het afgelopen kwartaal zijn uitgezonden. Stemmen voor deze ronde is mogelijk tot 29 mei, 10.00 uur.

Wie wint Gouden Televizier-Ring 2019?
Om ervoor te zorgen dat een televisieprogramma daadwerkelijk genomineerd wordt en de Gouden Televizier-Ring kan winnen, moet dit al in de voorrondes genoeg stemmen krijgen. In totaal zijn er vier rondes, elke keer kunnen vijf programma’s worden genomineerd. Vorig jaar ging Beau Five Days Inside er met de ring vandoor.

Populairste programma’s tot nu toe
In de eerste ronde waren de programma’s Klem, Beste Zangers, Ik Weet Wie Je Bent, Beter Laat Dan Nooit en Expeditie Robinson/Eilandpraat het populairst. In de tweede ronde kregen Heel Holland Bakt, Frans Bauer In China, Rail Away, Het Rotterdam Project en Paleis Voor Een Prikkie de meeste stemmen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gouden Televizier-Ring 2019: zo kun je stemmen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV