Winkans Duncan Laurence op Songfestival gestegen naar torenhoge 46%

Winkans Duncan Laurence op Songfestival gestegen naar torenhoge 46%
Concurrenten Australië en Zweden op grote afstand

Nieuws :

Songfestival UPDATE: Dit is de volledige volgorde van de finale die op zaterdag 18 mei plaatsvindt.

De winkansen van Duncan Laurence worden alleen maar groter. Na het behalen van de finale is zijn kans om het Songfestival 2019 te winnen volgens de bookmakers, gestegen naar een torenhoge 46%.

Concurrenten in het nauw
De winst lijkt Laurence niet meer te kunnen ontgaan morgenavond. Zijn naaste concurrent Australië staat momenteel ver in zijn schaduw met een winkans van slechts 12%. John Ludvik, die deelneemt namens Zweden, zag zijn kansen de afgelopen dagen flink slinken. De kans dat hij de trofee mee naar huis neemt is nu nog maar 7%. Vlak daarachter volgen Zwitserland en Rusland, met 6% en 5%.

Flinke sprong vooruit
Duncan heeft de afgelopen dagen een enorme sprong vooruit gemaakt. Hij was al de gedoodverfde winnaar maar stond steeds rond de 25%. Nu lijkt de spanning er een beetje vanaf en kan de winst hem eigenlijk niet meer ontgaan, als we de bookmakers tenminste moeten geloven. In het verleden hebben zij het overigens vaak bij het juiste eind gehad. Morgenavond zullen we het weten, als Laurence optreedt in de grote finale. Die is om 21:00 uur live te zien op NPO1 en te volgen via een livestream bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Winkans Duncan Laurence op Songfestival gestegen naar torenhoge 46% of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV