Wie zijn de presentatoren van het Songfestival 2019?

Wie zijn de presentatoren van het Songfestival 2019?
Topmodel Bar Refaeli wordt bijgestaan door Israëlische bekendheden

Kijktip :

De presentatie van de finale van het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv is in handen van een kwartet: topmodel Bar Refaeli, presentatoren Assi Azar & Erez Tal en YouTube-influencer Lucy Ayoub. We stellen ze hieronder aan je voor.

Bekijk hoe je het Songfestival 2019 LIVE kunt volgen en de volgorde van de finale.

Bar Refaeli
Topmodel Bar Refaeli geniet wereldwijde bekendheid vanwege haar looks en modellenwerk. Ze heeft daarnaast ook de nodige presentatieervaring opgedaan door het presenteren van grote shows zoals de Israëlische versie van X-Factor.

Assi Azar
Assi Azar (links op de foto) is een van Israëls bekendste televisiepresentatoren. Hij was onder andere het gezicht van Big-Brother en Rising Star, een muziekshow waarin op zoek gegaan werd naar geschikte deelnemers voor het songfestival. Naast presenteren houdt Azar zich ook bezig met het schrijven voor serie. Sinds zijn coming-out in 2005 maakt hij zich hard voor de LGBT-rechten.

Erez Tal
Erez Tal is zowel radio- als televisiepresentator. Hij zit al meer dan 25 jaar in het vak en presenteerde naast Big-Brother ook het bekende en in Israël razend populaire spelprogramma The Vault. Vorig jaar verzorgde hij het Israëlische commentaar tijdens de songfestivaluitzending.

Lucy Ayoub
Lucy Ayoub is een van de aanstormende talenten van Israël. Ze verwierf enorme bekendheid dankzij haar Youtube-kanaal. Ze schrijft ook niet onverdienstelijk gedichten en presenteert een wekelijkse culturele radioshow.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie zijn de presentatoren van het Songfestival 2019? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen