Deze films zijn deze week te zien op Veronica's Meimaand Filmmaand 2019

Deze films zijn deze week te zien op Veronica's Meimaand Filmmaand 2019
Atomic Blonde, War for the Planet of the Apes en meer

Kijktip :

We gaan deze week alweer naar de laatste 10 dagen van Veronica's Meimaand Filmmaand. IJzersterke superheldenfilms waar je voor thuis blijft. Met onder anderen de vlijmscherpe actiefilm Atomic Blonde, en zaterdag de Oscar-genomineerde War for the Planet of the Apes. Bekijk hier de 5 blockbusters die aankomende week op de televisie verschijnen.

Bekijk hier het indrukwekkende en complete overzicht van Veronica's Meimaand Filmmaand 2019.

1. X-Men: Apocalypse 2016 (dinsdag 21 mei 20.30 uur, IMDb ★ 7,0)
Volgende maand (6 juni 2019) komt het nieuwe deel X-Men: Dark Phoenix naar de bioscoop, Apocalypse was zijn voorganger. De 5000 jaar oude 'supermutant' Apocalypse staat op uit de duisternis om een nieuw team X-Men het weer flink moeilijk te maken. Dit betekent actie, superkrachten en veel special effects. Lees hier waar je de film X-men: Apocalypse nog meer kunt bekijken.

2. Atomic Blonde 2017 (woensdag 22 mei 20.30 uur, IMDb ★ 6,7)
Een heftige soundtrack in een stoere film in jaren 80 style met sexy Charlize Theron in de hoofdrol. Een dikke aanrader. Lorraine Broughton, een doorgewinterde spionne zonder banden met Berlijn, wordt er door de MI6 op uit gestuurd om de lijst te vinden en zowel haarzelf als de wereldwijde geheime diensten te beschermen. Lees hier waar je de film Atomic Blonde nog meer kunt bekijken.

Charlize Theron in actie in de film Atomic Blonde

3. Lucy 2014 (woensdag 22 mei 22.45 uur, IMDb ★ 6,4)
Girlpower op de woensdag met niemand minder dan actrice Scarlett Johansson (Avengers: Endgame). In deze sciencefictionthriller leren we studente Lucy kennen. Zij komt na een zeer gevaarlijke drugsdeal in contact met een nieuwe soort drugs. Lees hier waar je de film Lucy nog meer kunt bekijken.

4. War for the Planet of the Apes (zaterdag 25 mei 20.30 ★ 7,5)
Als de film start zie je in vuurrode letters Rise, Dawn en War tevoorschijn komen. De drie titels komen samen in een sensationeel einde. Let op de wijze orang-oetan Maurice die je alleen maar in je hart kan sluiten. Must-see in het genre, waarin de apen wederom moeten vechten tegen de slechte mens. Een hoogtepunt in deze Meimaand Filmmaand. Lees hier waar je de film War for the Planet of the Apes nog meer kunt bekijken.

5. Man of Steel 2013 (zondag 26 mei 20.30 uur ★ 7,1)
Na Superman Returns uit 2006 is dit de tweede herstart van de reeks Superman-speelfilms, die ooit in 1978 begon met Christopher Reeve in de titelrol. Alleen speelt acteur Henry Cavill nu de hoofdrol. Trek je strakke supermanpak aan in een nieuw avontuur, waarin superman zijn geliefde moet beschermen tegen de kwaadaardige generaal Zod. Lees hier waar je de film Man of Steel nog meer kunt bekijken.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deze films zijn deze week te zien op Veronica's Meimaand Filmmaand 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV