Nederlandse versie Love Island vanavond van start

Nederlandse versie Love Island vanavond van start
Holly Mae Brood presenteert populaire datingshow

Kijktip :

Vanavond gaat de Nederlandse versie van Love Island van start. Om 20.30 uur zal de eerste aflevering te zien zijn op RTL 5, en vanaf nu zal het elke werkdag te zien zijn op de zender. Wat is de precieze inhoud van het programma?

Singles
Anders dan bij shows als Temptation Island en Ex on the Beach wordt Love Island alleen bevolkt door singles. De tien vrijgezellen leren elkaar steeds beter kennen op het eiland waar ze zes weken lang in een luxeuze villa verblijven, met als uiteindelijke doel de ware liefde te vinden. Er doen zowel Nederlanders als Vlamingen mee aan het programma.

Kijker
De kijker heeft echter een behoorlijke vinger in de pap: wie niet populair genoeg is kan worden weggestemd door de kijker. Die bepaalt via een app wie het sterkste koppel is en als laatste overblijft. Ook kan de kijker nieuwe eilandbewoners introduceren. Aan het last couple standing wordt een fraaie prijs uitgereikt: zij krijgen met z'n tweeën een geldbedrag van 25.000 euro.

Presentatie
De presentatie van het programma is in handen van een Nederlandse en een Vlaming. Holly Mae Brood, de dochter van Herman Brood, neemt haar eerste presentatieklus op zich. Ze heeft al genoeg tv-ervaring door een rol in Goede tijden, slechte tijden en deelnames aan de programma's Dance Dance Dance en It Takes 2. Haar copresentator is Viktor Verhulst, de zoon van Gert.

Love Island is vanaf vanavond (27 mei) elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse versie Love Island vanavond van start of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV