Art Rooijakkers vanaf 17 juni met zomeravondprogramma Zomer met Art bij RTL 4

Art Rooijakkers vanaf 17 juni met zomeravondprogramma Zomer met Art bij RTL 4
Onder andere Ellie Lust, Gert Verhulst en Merel Westrik als co-host

Nieuws :

Vanaf 17 juni is Art Rooijakkers bij RTL te zien met het programma Zomer met Art. In het programma ontvant Rooijakkers verschillende gasten en praten zij over de actualiteit, maar ook over onderwerpen die passen bij een zwoele zomeravond.

Co-host
Wekelijks zal het programma ook een wisselende co-host krijgen. Onder meer Ellie Lust, Gert Verhulst en Merel Westrik zijn inmiddels bevestigd. Ook zullen Bram Krikke en Gwen van Poorten als verslaggevers het land in gaan om te zien hoe Nederland de zomer beleeft.

Inhoud
Het programma bestaat uit een paar vaste rubrieken, onder meer 'de eeuw van mijn dochters,' een vervolg op de columns die Rooijakkers schrijft voor het Parool. Hierin vraagt Rooijakkers zich af hoe de wereld eruit zal zien als zijn twee dochters straks volwassen zijn. Ook krijgt het programma een huisband onder leiding van Marcel Fisser, die samen met een bekende zanger of zangeres bestaande zomerhits zal spelen.

Zomer Met Art is vanaf maandag 17 juni dagelijks om 22.30 uur te zien bij RTL 4. Je kan daarna elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Art Rooijakkers vanaf 17 juni met zomeravondprogramma Zomer met Art bij RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV