Vanavond op tv: finale Champions League en WK-oefeninterland Oranjevrouwen

Vanavond op tv: finale Champions League en WK-oefeninterland Oranjevrouwen
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 1 juni 2019

Kijktip :

Voetbalfans worden op hun wenken bediend vanavond: ze kunnen genieten van zowel de finale van de Champions League tussen Tottenham Hotspur en Liverpool als van de oefeninterland van de oranje voetbalvrouwen tegen Australië. Voor de niet-voetballiefhebber is er cabaret van Ronald Goedemondt op NPO1.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Oefeninterland Nederlandse oranjevrouwen

18:15 uur, Veronica

Vanaf 18:15 uur doet Veronica live verslag van de oefeninterland Nederland - Australië bij de vrouwen. Deze wedstrijd is de uitzwaaiwedstrijd voor de Nederlandse voetbalsters in aanloop naar het WK voetbal, dat over een week van start gaat. In het Philips Stadion in Eindhoven is Australië, mede-deelnemer aan het WK, de tegenstander.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal voor vrouwen.


Blauw Bloed special: The Royal Babies of Windsor

19:10 uur, NPO2

Special van het royaltymagazine 'Blauw bloed' over geboortes aan het Britse Hof door de jaren heen. Nooit eerder was er zo veel belangstelling voor een koninklijke geboorte als bij de geboorte van Archie. Wekenlang volgden royaltyfans en media van over de hele wereld de zwangerschap van Meghan, het nieuws rond de geboorte en het eerste fotomoment van de baby met zijn trotse ouders.


Finale Champions League: Tottenham Hotspur - Liverpool

21:00 uur, Veronica

Na afloop van de oefeninterland van de oranjevrouwen gaat Veronica gewoon door met voetbal. Vanaf 21:00 uur kun je live gaan genieten van de UEFA Champions League-finale Tottenham Hotspur - Liverpool. De twee Engelse ploegen nemen het tegen elkaar op in het stadion van Atlético Madrid. Liverpool was een jaar geleden ook finalist. Toen verloor het met 3-1 van Real Madrid. In de halve finale van dit jaar werd FC Barcelona verslagen. Tottenham Hotspur voorkwam een finaleplaats voor Ajax. De Spurs speelden de finale van de Champions League nog nooit.


Cabaret: Ronald Goedemondt - Geen sprake van

21:35 uur, NPO1

Cabaretvoorstelling van Ronald Goedemondt. In 2016 en 2017 speelde comedian Ronald Goedemondt zijn voorstelling 'Geen sprake van' in de Nederlandse theaters. Goedemondt wordt geprezen om zijn aanstekelijke absurdisme en frisse logica. Zijn zesde programma bevat opnieuw een onnavolgbare stroom van goed geplaatste grappen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: finale Champions League en WK-oefeninterland Oranjevrouwen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV