Oh, wat hebben we kunnen lachen

Oh, wat hebben we kunnen lachen
Linda, Ruben en Jeroen namen ons mee naar 1989

Gemist :

RTL heeft de zaterdagavond weer goed voor mekaar: met &Chantal en Oh, Wat Een Jaar! weet de zender miljoenen kijkers te binden. Naar de nieuwe spelshow van Linda de Mol, keken gisteren weer bijna 2 miljoen kijkers. We waanden ons in 1989.

Linda de Mol, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge spelen op zaterdagavond de quiz Oh, Wat Een Jaar!, waarin zij je meenemen naar een jaar in het nabije verleden. Zij kleden zich dan, net als de 2 gasten in de kleding van toen en alle vragen die in de quiz voorbij komen gaan over dat bepaalde jaar, in dit geval dus 1989. In dat jaar kwam De Fabeltjeskrant voor het laatst op tv, dansten we massaal op de 'Lambada' en begon RTL met uitzenden in Nederland onder de naam RTL Veronique.

Gisteren nodigde Linda oud-Feyenoorder John de Wolf en zangeres Glennis Grace uit om het spelletje mee te spelen. In één ronde moeten de kandidaten luisteren naar een medley met hits uit het jaar van die uitzending, gezongen door de presentratrice en de teamcaptains. De opdracht luidt: 'noteer de verkeerd gezongen woorden', wat helemaal niet zo makkelijk blijkt. Probeer het maar eens:

De opvolger van Ik hou van Holland is misschien nog wel hilarischer en sluit wekelijks af met een pittige finaleronde, waarna het studiopubliek naar huis kan gaan met een lekker geldbedrag. Bekijk de hele uitzending van Oh, Wat Een Jaar! terug.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oh, wat hebben we kunnen lachen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV