Vanavond op tv: start Thank You For The Music en Leef je droom

Vanavond op tv: start Thank You For The Music en Leef je droom
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 8 juni

Kijktip :

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 8 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Thank you for the Music

SBS 6
20:30 uur

Vanaf vanavond is de nieuwe muzikale spelshow Thank you for the music elke zaterdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Drie duo's spelen allerlei muziekspelletjes. De duo's bestaan uit teamcaptains Soundos el Ahmadi, Johnny de Mol en Sanne Hans en wisselende BN'ers.
Er zijn ook zes speciaal geselecteerde publieksleden. Na ieder gewonnen spel moet het winnende duo inschatten wie van de zes het beste kan zingen. Daarbij geldt: hoe meer zuivere noten, hoe hoger de score. Thank you for the music wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij.

Nieuw: Loch Ness

Canvas
20:35 uur

Vanavond start de Britse zesdelige misdaadserie Loch Ness op Canvas, met iedere zaterdag vanaf 20:35 uur dubbele afleveringen.
Een klein stadje aan de oevers van het Schotse Loch Ness staat op stelten na een moord. Annie Redford, de plaatselijke rechercheur, krijgt zo haar eerste moordzaak op haar bord.
In eerste instantie wordt het onderzoek geleid door hoofdinspecteur Lauren Quigley, maar haar werkwijze levert meer vragen op dan antwoorden. En dan brengt een tweede gruwelijke vondst het onderzoek in een stroomversnelling.

Nieuw: Leef je droom

NPO 1
21:30 uur

In de documentaireserie Leef je droom worden vier Britse gezinnen gevolgd die Groot-Brittannië verlaten en vanaf niets een nieuw leven opbouwen op een aantal van de meest adembenemende plekken ter wereld.
In de eerste aflevering laat ex-zakenvrouw Mari Jipa-Muench haar woning in Greenwich, met uitzicht op de wolkenkrabbers van Canary Wharf in Londen, achter zich voor een nieuw leven in één van de meest afgelegen streken van het Amazoneregenwoud in Ecuador. Samen met haar inheemse man Kurikindi en hun vijfjarige dochtertje Samai hoopt Mari dat een vertrek naar de wildernis een frisse start zal betekenen en het gezin nog hechter zal maken.

Nieuw: Zoek de Fouten

SBS 6
21:55 uur

In het nieuwe programma Zoek de Fouten worden in sketches bewust fouten gemaakt die soms per ongeluk in films en series terechtkomen. Bijvoorbeeld: een acteur neemt een hap van een croissant en even later heeft hij een boterham in zijn handen. Of: de klok aan de muur geeft negen uur aan en een paar seconden later is het ineens half twaalf. De makers van Zoek de Fouten dagen de kijker uit om extra goed op te letten. Wie laat zich niet afleiden en haalt alle fouten eruit? De cast van Zoek de Fouten bestaat onder andere uit Jelka van Houten, Henk Poort, Ellen Pieters, Rienus Krul en Pip Pellens.

Silent Witness: start seizoen 20

NPO 1
22:25 uur

Vanaf vanavond wordt het 20ste seizoen van de Britse misdaadserie Silent Witness elke zaterdag rond 22:25 uur uitgezonden op NPO 1. Dit seizoen bestaat uit tien afleveringen, met vijf verhalen van telkens twee afleveringen.
In de eerste aflevering krijgen Nikki en Thomas bezoek van detective Rory Goodchild en immigratiebeambte Pia Butler. Zij hebben een afgesneden vinger meegebracht en vragen om een DNA-onderzoek om te zien of de vinger toebehoort aan de moeder van de 17-jarige Syrische vluchteling Akka Khoury. Akka beweert dat zijn moeder wordt vastgehouden door mensensmokkelaars en dat er nog meer vingers zullen volgen indien er geen losgeld wordt betaald.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV